🔥İndirim ASUS ROG Strix XG27AQDMG 26.998TL OLED Monitör + 6 Ay Peşin Fiyatına Taksit!

Samsung 16k ama qd ile woled arasında bana göre çok fark var.
Linkteki monitörü kullanmış biri olarak çok güzel monitör.
Parlak ekran gerçekten renk cümbüşü katıyor.

yeri değil ama 9070 asus modeli 27k ya düşmüşken 9070xt indirimi bekleyelimmi sence

Bu ürünü satın almak istiyorum ancak bazı kafamı karıştıran durumlar var. Eğer kullanan birisi varsa, rica etsem yorumlayabilir mi? Sırf parlak ekran olmasından dolayı tercih edeceğim.

- G6 serisini kullanmıştım ve görüntü anlık sağa sola kayıyordu, pikseller yer değiştiriyordu. (çerçeve orantısızlığından anlaşılabilir, bir süre sonra rahatsız ediyordu.)

- Asus'un birçok modeli önceden kalibre edilmiş şekilde kutudan çıkıyor. bu modelde sanırım öyle bir şey yok, ürün sayfasında da göremedim. Şu anda XG27UCS kullanıyorum o yüzden kalibresiz bir ürün tercih etmek istemiyorum.

Samsung 16K iken bu cihaz 27K'ya evde ev temizliği yapsa ilgimi çekmez.

Bu ürünü satın almak istiyorum ancak bazı kafamı karıştıran durumlar var. Eğer kullanan birisi varsa, rica etsem yorumlayabilir mi? Sırf parlak ekran olmasından dolayı tercih edeceğim.

- G6 serisini kullanmıştım ve görüntü anlık sağa sola kayıyordu, pikseller yer değiştiriyordu. (çerçeve orantısızlığından anlaşılabilir, bir süre sonra rahatsız ediyordu.)

- Asus'un birçok modeli önceden kalibre edilmiş şekilde kutudan çıkıyor. bu modelde sanırım öyle bir şey yok, ürün sayfasında da göremedim. Şu anda XG27UCS kullanıyorum o yüzden kalibresiz bir ürün tercih etmek istemiyorum.
Piksel kaydırma mevcut ama ben hiç fark etmedim.
Samsung gibi belirgin yapmıyor galiba.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Samsung 16K iken bu cihaz 27K'ya evde ev temizliği yapsa ilgimi çekmez.
Parlak ekran panel cidden ben burdayım diyor abi.
Ama tabi 10k daha verilir mi verilmez.
Rog sevdalısı olmak lazım biraz :D.

ben alcak olsam bu fiyata samsung alırdım mat ekrana sahip olduğu için karşılaştırma videolarında arada çok fark gözüküyor.

DİPNOT: iki monitörde de qd oled panel var asus olan glossy samsung olan matte kaplamaya sahip.
karşılaştırma sadece kaplamanın karşılaştırması konudaki monitör glossy woled panele sahip

ben alcak olsam bu fiyata samsung alırdım mat ekrana sahip olduğu için karşılaştırma videolarında arada çok fark gözüküyor.

DİPNOT: iki monitörde de qd oled panel var asus olan glossy samsung olan matte kaplamaya sahip.
karşılaştırma sadece kaplamanın karşılaştırması konudaki monitör glossy woled panele sahip
Videoda bile bariz bence. Parlak olan çok daha canlı.

• Beğen
Reaksiyonlar: ghnn
Videoda bile bariz bence. Parlak olan çok daha canlı.
haklısınız hocam bu konuda konuşulabilecek çok şey var.
parlak olan daha canlı ama geriye pembe yansıma bırakıyor.
pembe yansımayı sevmeyen gidiyor woled panel alıyor ama bu sefer de hem yazılarda fringing daha fazla oluyor parlaklık ve kontrast da düşüyor. sırf yazıların kötü gözükmesi bile beni woledden iten bir şey. çünkü oyun oynamaktan çok bilgisayarda genellikle yazı yazıp okuyorum.
herkesin tercihi başkadır. ama bu özelliklerde samsung daha ucuzken veya aynı fiyata 4k oled alabilecekken ben samsung alırdım zaten kendi tercih ettiğim panele ve coatinge sahip

Geri