Nedir bu AMD fanboyluğu?

Buradan bunu mu çıkardın cidden? Üzüldüm senin için.
Sen anlaşılan bilgisayarı fps sayacına bakmak için almışsın :D
Hiç CNC işinde çalıştın mı?

Ben diyorum oyunun Amd den 10 -20 fps az alması önemli değil. Benim programlarım sıkıntısız çalışsın ve işlemci ucuz olsun. Burada da 265k önüme çıkıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

monitör hzsinden daha fazla fps alman yinede oyunu daha akıcı hale getiriyor,
ingilizcen varsa izleyip öğrenebilirsin
Görüntü yırtılmasıyla mı?
Hacı sağolasın ben almiyim.

Ben diyorum oyunun Amd den 10 -20 fps az alması önemli değil. Benim programlarım sıkıntısız çalışsın ve işlemci ucuz olsun. Burada da 265k önüme çıkıyor.
allah askina alsana 265kyi, biraz intele destek ol baticak yoksa firma 🤣🤣 senelerdir hisse fiyati düşe düşe bi hal oldu bi ayağı çukurda sen destek ol adamlara bu kadar çok seviyorsan

Görüntü yırtılmasıyla mı?
Hacı sağolasın ben almiyim.
Kendini kandırmaya devam et.

allah askina alsana 265kyi, biraz intele destek ol baticak yoksa firma 🤣🤣 senelerdir hisse fiyati düşe düşe bi hal oldu bi ayağı çukurda sen destek ol adamlara bu kadar çok seviyorsan
Fiyatı ucuzsa tabii alırım. Zamanında Amd için F/P derlerdi ama sanırım şimdi İntele diyecekler. Çünkü amd iyi fiyat çekti işlemcilerine.

Fiyatı ucuzsa tabii alırım. Zamanında Amd için F/P derlerdi ama sanırım şimdi İntele diyecekler. Çünkü amd iyi fiyat çekti işlemcilerine.
hocam cnc'de işini intel daha iyi görecekse ve 2-3 fps'nin derdinde değilsen al geç. soket falan 2 nesil sonra değişir zaten en fazla 3.

Am5 de Intel mantıklı olabilir de am4 de Intel almakta saçmalıkdan başka bişey değil b450 alıyorsun 2020 de R3 1200 takıyorsun 2022 de R5 5600 takıyorsun 2024 de R7 5800x3d takıyorsun ama hiç anakart değiştirme gerek kalmıyor intelde bunu yapsan 3 tane anakart değistirmis oluyorsun h61 h310 h510 h610 vs vs

Am5 de Intel mantıklı olabilir de am4 de Intel almakta saçmalıkdan başka bişey değil b450 alıyorsun 2020 de R3 1200 takıyorsun 2022 de R5 5600 takıyorsun 2024 de R7 5800x3d takıyorsun ama hiç anakart değiştirme gerek kalmıyor intelde bunu yapsan 3 tane anakart değistirmis oluyorsun h61 h310 h510 h610 vs vs
doğru ama bir de şöyle bir durum var. r3 1200 ile am4 anakart aldıysanız o anakartın vrm'lerinin çok kaliteli olacağını sanmıyorum. yani 5800x3d'yi ne kadar stabil tutabilir? muamma. ama kaliteli anakartsa evet çok iyi olurdu

doğru ama bir de şöyle bir durum var. r3 1200 ile am4 anakart aldıysanız o anakartın vrm'lerinin çok kaliteli olacağını sanmıyorum. yani 5800x3d'yi ne kadar stabil tutabilir? muamma. ama kaliteli anakartsa evet çok iyi olurdu
Dediğin Doğru hocam b350 veya b450 alırsa biri o zamanlar orta model çok rahat yeter 5800x3d

Ama çoğu a320 alıp geçiyor 5600 bile takılmaz bu çöp anakarta ben kullanıyorum şuan voltaj dengesizliği var.sogutucu vs boş UV OC yapamadikdan sonra

Max intelci.
Desktop Screenshot 2025.07.09 - 19.48.12.02.webp

Nasıl stabil misal anlatsana biraz
Sorun çıkarmıyor oyunları tam performans oynatıyor, AMD de en son oyunlar sürekli takılıyordu takılmasın diye overclock yapınca da çok ısınıyordu büyük ihtimalle son serileri daha iyidir ona bir şey diyemem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,384
Üyeler
184,621
Son üye
luciferina
Geri