Elden Ring DLC Ve Lies Of p

Arthur Morganx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
424
elden ringi 200 saat oynadım ama dlc yoktu almamıştım şimdi elden ring shadow of the erdtree alıp yanına lies of p almayı düşünüyorum mantıklı mı yada elden ring yerine nıgthtregın de alabilirim hangisi mantıklı nıgthregın tek oynıyacağım ama

ııh nightreign tek deneme bile parana yazık :kekw: elden ring dlc indirime girmesini bende bekliyorum

hepsini oynadım bence de nightrein alma diğerlerini al çok iyi olmuşlar

Elden Ring DLC ve Lies Of P'yi beraber alma düşüncen varsa al. Tek tercih ise Lies Of P derim.

Elden Ring DLC ve Lies Of P'yi beraber alma düşüncen varsa al. Tek tercih ise Lies Of P derim.
ikisini birden alabilirim ama lies of p bundle da alabilirim bundle alırsam elden ringi alamıyorum bilemedim mantıklı olan sanırım elden ring dlc lies of p normal hali

elden ringi 200 saat oynadım ama dlc yoktu almamıştım şimdi elden ring shadow of the erdtree alıp yanına lies of p almayı düşünüyorum mantıklı mı yada elden ring yerine nıgthtregın de alabilirim hangisi mantıklı nıgthregın tek oynıyacağım ama
Oynayacak 2 arkadaşın varsa nightrein ve lp. Nightrein abartıldığı kadar kötü hiç değil arkadaşlarla oynanabilecek keyifli bir coop bence. Yoksa shadow of the erdtree ve lp.

Oynayacak 2 arkadaşın varsa nightrein ve lp. Nightrein abartıldığı kadar kötü hiç değil arkadaşlarla oynanabilecek keyifli bir coop bence. Yoksa shadow of the erdtree ve lp.
arkadaşlarımdan kimse souls oyunu sevmiyor büyük ihtimalle elden ring dlc ve lies of p normal halini alırım ilerleyen zamanda belki lies of p dlc alırım

arkadaşlarımdan kimse souls oyunu sevmiyor büyük ihtimalle elden ring dlc ve lies of p normal halini alırım ilerleyen zamanda belki lies of p dlc alırım

Lies Of P'ye zorluk seçenekleri geldi. Awakened Puppet seviyesi oynanabilir zorluk. Legendary Stalker ise annelerini sevmeyen geliştiricilerin yaptığı bir seviye. Aklınızda bulunsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,957
Üyeler
183,925
Son üye
utkuwxe
Geri