Çözüldü✓ 2. ARAS KARGO FACIASI

sendegitunutbeni

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
621
whatgeeki ikna edip kayip raporuyla urunu kargolattirdim gene .... ayni senerya teslim edildi yaziyor teslim yok
ben bunlara napabilirim şikayetçi olmak için vs.

Dostum apartmanın güvenlik kamerası yok mu? Teslim edildi denilen saatin kaydını al gözlerine sok. Sonra hırsızlık yaptığınız için davacı olacağım de.

Dostum apartmanın güvenlik kamerası yok mu? Teslim edildi denilen saatin kaydını al gözlerine sok. Sonra hırsızlık yaptığınız için davacı olacağım de.
demedik mi .d bisi cikmiyor be hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne yavsak dolu ülke. %100 yurtdışı diye biri el koydu ordan koskoca gümrükten geçiyor sonra aras el koyuyor sanki devlet :d

sikayetvar,cimer, thh
ugrasamam wwe ye yaziyom halleder gecen ugrastim bi sonuc olmadi

Yurt dışı ürünleri böyle oe çalışanlar çalıyor. Nasıl olsa tr de resmiyet göstermiyor firma, bir şey olmaz diye.

Yurt dışı ürünleri böyle oe çalışanlar çalıyor. Nasıl olsa tr de resmiyet göstermiyor firma, bir şey olmaz diye.
yav soverim ayni urun 2. kez caliniyor

bu şubede klasik ki bu yorumlara bak

Ekler

• Screenshot_20250731_172839_Gallery.webp
    Screenshot_20250731_172839_Gallery.webp
    65.7 KB · Hit: 147
  • Screenshot_20250731_172835_Gallery.webp
    Screenshot_20250731_172835_Gallery.webp
    88.1 KB · Hit: 148
topluca şubeyi basicam gene dagitimda diyolar ya bide gülesim geliyor gelmicek ürün

biktim ya
kimse dagıtımdaki elemean versinler numarayı buluşun eğer ondaysa gerçekten ,adamın sabrıyl abu kadar oynanmaz

kimse dagıtımdaki elemean versinler numarayı buluşun eğer ondaysa gerçekten ,adamın sabrıyl abu kadar oynanmaz
ondada oldugunu sanmiyom urun ortada yok gene tahminen

29 mayistaki siparise bak aw delirrisin 64 gün yuh be

Kral ben artık Aras kargo ile çalışan satıcılardan ürün satın almamaya başladım. Senin yaşadıklarını yaşasaydım şubeyi basar önüme kim çıkarsa canını okurdum ki zamanında yapmışlığım var. Adamlara o şubeyi dar edeceksin ki işin görülsün maalesef Sirkiyede artık işler böyle yürüyor :)

Geri