Türktelekom fiber'e geçmek mantıklı mı?

TT'nin Faiş Fiyatlarına Ne Demeli Peki :)

Netspeed Sağlıyorsa En İyi Seçenek Zaten .
Fiyatlar pahalı değil, ben 800TL veriyorum türknete versem o bile 700TL ye zamlandı zaten, üstüne Türk Telekom birsürü kampanya yapıyor bedava hizmetler veriyor Türknet ve ona benzer firmalarda böyle şeyler yok sadece internet veriyorlar.

İnternet konusunu gördüğüm zaman kötü altyapım geliyor aklıma hep.Turknet'ın sunduğu tek paket internet fiyatı oldukça iyi ancak o altyapı bizde yok arkadaş. 700 liraya 300 download bile verse kabul. 50 bile alamıyorum :(

TT sana gigabit altyapı sunuyorsa netspeedden 200 alabilirsin 200 kurtarmaz diyorsan altyapın türk telekom olduğundan TT dışında bir tek millenicom sana 1000 sağlıyor ona da geçilmez (bende tt altyapısında netspeed kullanıyorum 200lük paket)
Netspeed 200mbps’lik paket aylık ne kadar ödüyorsun

MSi yüksek ayrıca 3 Büyükler (Hayır GS FB BJK değil) izin vermiyorlar :D paragöz bunlar
3 Demli Çay :D

a red frog is drinking from a white cup with a lightning bolt on it .

İnternet konusunu gördüğüm zaman kötü altyapım geliyor aklıma hep.Turknet'ın sunduğu tek paket internet fiyatı oldukça iyi ancak o altyapı bizde yok arkadaş. 700 liraya 300 download bile verse kabul. 50 bile alamıyorum :(
Altyapın desteklese bile kablo kendi kabloları değilse 100 üstü hız vermiyorlar o firma kendi kablosu yoksa kullanılmaz tek tarife mantığı da saçma bence.

Netspeed 200mbps’lik paket aylık ne kadar ödüyorsun
600 ödüyordum ama zam yediği için 850 ödeyeceğim bende gigabite geçmeyi düşünüyordum TTye ama arayıp Bana ne kadar verebiliyorsunuz sitede yazmıyor dedim ahmak ahmak bölgene 720 mbit geliyor sana 200 verebiliriz o da stabil değil kopar dedi kapattım telefonu direkt netspeed bana 240 mbit veriyor 222/33 alıyorum stabil 0 kopma Ile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 Demli Çay :D

a red frog is drinking from a white cup with a lightning bolt on it .
İkimizde biliyoruz onlar çay içmiyor

600 ödüyordum ama zam yediği için 850 ödeyeceğim bende gigabite geçmeyi düşünüyordum TTye ama arayıp Bana ne kadar verebiliyorsunuz sitede yazmıyor dedim ahmak ahmak bölgene 720 mbit geliyor sana 200 verebiliriz o da stabil değil kopar dedi kapattım telefonu direkt netspeed bana 240 mbit veriyor 222/33 alıyorum stabil 0 kopma Ile

Manda Sütlü Espresso :kizginpeepo:

Binada sadece Türktelekom fiber altyapısı var. Şuan Netspeed 100mbps'lik paketi kullanıyorum ama yüksek hızda bi paket arıyorum, türktelekom 500mbps'lik yada 1000mbps'lik tarifelere geçiş yapmak istiyorum. Türktelekom 1000mbps 18 Ay taahhütlü ilk 6 Ay 535 TL, devam eden 12 ay 1.070tl diyor. 75Tl modem kiralama bedeli var. Türktelekom önerir misiniz?
4 aydır TT kullanıyorum hocam mahalleye özel kampanya vardı 100 Mbps 550 TL veriyorum 2 sene taahhütlü ondan önce 2 sene netspeed kullandım gayet memnundum ama son zamanlar kopma ve ping yükselmesi vardı şuanlık memnunum alyapı varsa tavsiye ederim

türktelekom 500mbps lik paket ozaman daha iyi oluyor çünkü aylik 800ödüyon 18 aylikta

türktelekom 500mbps lik paket ozaman daha iyi oluyor çünkü aylik 800ödüyon 18 aylikta
Ara türk telekomu gpon altyapım var ama web siteniz kaç mbit verdiğini göstermiyor de bilgili bir call center a denk gelirsen (sesin iyi gelmesinden anlayabilirsin cahillerin mikrofon hep sıkıntılı) sana gelecek değeri doğru söylerse bağlat

4 aydır TT kullanıyorum hocam mahalleye özel kampanya vardı 100 Mbps 550 TL veriyorum 2 sene taahhütlü ondan önce 2 sene netspeed kullandım gayet memnundum ama son zamanlar kopma ve ping yükselmesi vardı şuanlık memnunum alyapı varsa tavsiye ederim
Son zamanlarda olmasının sebebi ddos yedi firma hemde TTden ondan sonra altyapı omurgasını taşımaya başladılar ondan oluyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,592
Üyeler
185,130
Son üye
mamiaga03
Geri