❌İndirim Bitti! Havit Happy Hour 12/8 indirimleri başladı

Hocam BT wireless olan Gaming kulaklık nasıl alınır mı? Kulak üstü olan 7.1 surroundlu?
havit bugüne kadar gaming bi ürününü kullanmadım hocam yorum yapamayacağım.

Saat soundbar ve klavyeyi aldım başka ne alınır?

ben olsam h2039bg veya klavye bunlardan birini alirdim

havit bugüne kadar gaming bi ürününü kullanmadım hocam yorum yapamayacağım.
ben fuxi h7 kullanıyorum 5-6 aydır ses kalitesi çok iyi cs2 oynarken soruyorlar kulaklıgın ne nasıl ses kasabiliyorsun böyle diye soran çok Türk arkadaş oldu ama malzeme kalitesi açısından aynı şeyi söyleyemem yukardan kırıldı bantladım bi zararı yok ama malzemesi çok aşağı

Arkadaşlar siperlikli akıllı şapkayıda aldım fiyatı 2k küsür normalde sanırım inşallah iyidir kullanan var mı yotubeda bi arkadaş incelemiş hoşuma gitti ses kalitesi

Çok araştırmadan aldım projeksiyonu. Eğer beğenmezsem iadede sorun yaşar mıyım sizce?
Açıkçası fikrim yok. Herkes iade konusunda pürüz çıkarıyor demiş Havit için. Normalde kısa süre deneyip memnun kalmadığınızda direk 14 gün içinde sebep göstermeden iade edebilmeniz lazım.

o tft ekranlı klavyeyi kim aldı toplu şekilde aldı kesin biri ya olum kartta 200 tl eksikti alamadım üzüldüm vallahi
Üzülmene gerek yok o kadar iyi bir ürün değil , switchler inanılmaz kalitesiz sanki iki kere tıklıyorsun gibi oluyor. İndirimlerde 32 dolara yurt dışı Aula F65 alınabilir.

soundbar alacaktım fakat 2x5w gücü var, beğenmezsem iade de edemeyebilirim diye almadım :) üstüne 60tl kargo nedir

Deli bir güç evet yok ama ses kalitesi ve tasarımı güzel. Ufak bir oda için gayet yeterli. Aklınızda olsun

Üzülmene gerek yok o kadar iyi bir ürün değil , switchler inanılmaz kalitesiz sanki iki kere tıklıyorsun gibi oluyor. İndirimlerde 32 dolara yurt dışı Aula F65 alınabilir.
brown switch görünce üzüldüm bu mesaj rahatlattı teşekkürler :D

Geri