Lahana11
80+
- Reaksiyon skoru
- 112
yapıştır bedava çektim benşu 600 tl lik mouse alınır mı? deathadder essentialım var
yapıştır bedava çektim benşu 600 tl lik mouse alınır mı? deathadder essentialım var
havit bugüne kadar gaming bi ürününü kullanmadım hocam yorum yapamayacağım.Hocam BT wireless olan Gaming kulaklık nasıl alınır mı? Kulak üstü olan 7.1 surroundlu?
Bende yok hocam, teknik verilerini incelediğimde gördüm W değerini.Hocam varsa sizde bir foto salar mısınız masada
ben fuxi h7 kullanıyorum 5-6 aydır ses kalitesi çok iyi cs2 oynarken soruyorlar kulaklıgın ne nasıl ses kasabiliyorsun böyle diye soran çok Türk arkadaş oldu ama malzeme kalitesi açısından aynı şeyi söyleyemem yukardan kırıldı bantladım bi zararı yok ama malzemesi çok aşağıhavit bugüne kadar gaming bi ürününü kullanmadım hocam yorum yapamayacağım.
Nasıl ses kalitesi?Soundbari tavsiye ederim
Açıkçası fikrim yok. Herkes iade konusunda pürüz çıkarıyor demiş Havit için. Normalde kısa süre deneyip memnun kalmadığınızda direk 14 gün içinde sebep göstermeden iade edebilmeniz lazım.Çok araştırmadan aldım projeksiyonu. Eğer beğenmezsem iadede sorun yaşar mıyım sizce?
Üzülmene gerek yok o kadar iyi bir ürün değil , switchler inanılmaz kalitesiz sanki iki kere tıklıyorsun gibi oluyor. İndirimlerde 32 dolara yurt dışı Aula F65 alınabilir.o tft ekranlı klavyeyi kim aldı toplu şekilde aldı kesin biri ya olum kartta 200 tl eksikti alamadım üzüldüm vallahi
soundbar alacaktım fakat 2x5w gücü var, beğenmezsem iade de edemeyebilirim diye almadımüstüne 60tl kargo nedir
Ben hiçbir ürününü kullanmadım ilk defa alıyorum umarım iyidirhavit bugüne kadar gaming bi ürününü kullanmadım hocam yorum yapamayacağım.
brown switch görünce üzüldüm bu mesaj rahatlattı teşekkürlerÜzülmene gerek yok o kadar iyi bir ürün değil , switchler inanılmaz kalitesiz sanki iki kere tıklıyorsun gibi oluyor. İndirimlerde 32 dolara yurt dışı Aula F65 alınabilir.