7500F işlemci 90 derece

7500f ingiriş seviye anakartlar besleyebiliyor hocam bence ondan değil
aa.webp

Şuan steamdan oyun yüklüyorum boşta pc niye bu değerler kasaya elimi değidiriyorum sıcaklıkta yok program mı yanlıs anlamadım :D

Yanlis anlamayinda Meraktan Soruyorum Sogutma Ile Kullanim Arasindaki Baglanti tam Olarak nedir ? Hayatimda Ilk kez senden duyuyorum bunu bu nsorunu nasdil sicaklkiga bagladin ????

Ayric Arkadasin Sogutmasi gayet yeterli bir hava sogutma hocam ama neyse
Cpu kullanımından bahsediyoraanız kullanım arttıkca cpu ısınır doğru mu ? eVET soğutucu konusunda da ben fana kötü demedim yetmiyir olabilir dedim bu durum havaya pc kasasına macuna veya cpu fanının durumuna görede değisir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yav hadi abi sus büyüklerin konuşuyor. İlla sövdüreceksin kendine cahil çocuk. Yaşı daha 10 laflara bak. PBO değilmiş kasa belli değilmiş bilmem ne. Önce konuyu okumayı öğren. Gerçi okuma yazman var mı orası muamma.
:D forumda çok fazla tuhaf insan var :D çok seviyorum burayı

bilgisayarcı 90 derece normal dedi bana ama
Haaaaaaa ????????????

O Bilgisayrci Kim Reis Soylke Isi Biraksin Kepenkleri indirsin gitsin baska is yapsin KJNIUFKTYUKDFGJHGVLKJVL

Yaptigin her seyi geri al Normal Ayarlarina Getir SOnra islemci %100 Kullanim oldugunda Gorev yoneticisinden Once islemler bolumune gelip CPU'nun uzerine tiklayarak Cpu'yu En cok kullanan seyden en dusuge dogru siralayacaktir Sonra ekran goruntusu al Ardindan Ayrintilar kismina girip aynisini ytap onunda ekran goruntusunu at

islemci durduk yere bu kadar kullanmaz arkada bir seyler donuyore demktir hic mi ney iuslemciyi bu kadar kullaniyor diye aklina gelmedi

7500f ingiriş seviye anakartlar besleyebiliyor hocam bence ondan değil
hocam anakartta expoyu daha geçen ay açabildim anca 4800de kullanıyordum 7 aydır güncelleme geldi de sorun çözüldü sonunda öyle bir kart bilemiyorum valla

Haaaaaaa ????????????

O Bilgisayrci Kim Reis Soylke Isi Biraksin Kepenkleri indirsin gitsin baska is yapsin KJNIUFKTYUKDFGJHGVLKJVL

Yaptigin her seyi geri al Normal Ayarlarina Getir SOnra islemci %100 Kullanim oldugunda Gorev yoneticisinden Once islemler bolumune gelip CPU'nun uzerine tiklayarak Cpu'yu En cok kullanan seyden en dusuge dogru siralayacaktir Sonra ekran goruntusu al Ardindan Ayrintilar kismina girip aynisini ytap onunda ekran goruntusunu at

islemci durduk yere bu kadar kullanmaz arkada bir seyler donuyore demktir hic mi ney iuslemciyi bu kadar kullaniyor diye aklina gelmedi
:D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam anakartta expoyu daha geçen ay açabildim anca 4800de kullanıyordum 7 aydır güncelleme geldi de sorun çözüldü sonunda öyle bir kart bilemiyorum valla
Besliyordur bence hocam da yinede göz önünde bulundurmakta fayda var elbette

Yav hadi abi sus büyüklerin konuşuyor. İlla sövdüreceksin kendine cahil çocuk. Yaşı daha 10 laflara bak. PBO değilmiş kasa belli değilmiş bilmem ne. Önce konuyu okumayı öğren. Gerçi okuma yazman var mı orası muamma.
2025 de foruma katılıp bana mı çocuk diyorsun sen? Şu üslubun zaten direk ergen bir velet olduğunu belli ediyor. Daha fazla muhatap olmaya gerek yok sen insanları yanlış yönlendiremeyeceğin bir köşede havla!

Haaaaaaa ????????????

fasf.webp

Eeee %100 Kullanmiyor ki Hocam Gayet Normal ???

Ayrica Dedigim gibi bu uygulamayi Bos verin Farkli HWINFO Gibi Yazilimlari Acin ???

Eeee %100 Kullanmiyor ki Hocam Gayet Normal ???

Ayrica Dedigim gibi bu uygulamayi Bos verin Farkli HWINFO Gibi Yazilimlari Acin ???
AMD Ryzen 5 7500F 3.7GHZ 5.GHZ 32MB 6C/12T 65W AM5 ZEN 4-Tray
Biostar A620MS AMD AM5 DDR5 5600 HDMI DP M2 Matx
Crucial Pro 16GB 5600Mhz DDR5 CP16G56C46U5T
ASRock Radeon RX9060XT Challenger OC 16GB GDDR6
TwinMOS 1TB M.2 PCIe NVMe SSD NVMe1TB2280AP TLC 3DNAND
XPG Lander 500 650W 80+ 4x120mm Rainbow Kasa Siyah
Sİstemimde bu

Cpu kullanımından bahsediyoraanız kullanım arttıkca cpu ısınır doğru mu ? eVET soğutucu konusunda da ben fana kötü demedim yetmiyir olabilir dedim bu durum havaya pc kasasına macuna veya cpu fanının durumuna görede değisir

Reis Tam Sana Pata Kutte Cok Agir Girecektim ki Acaba Ben mi bir yeri atladim cunku arkdas baya uzun yazmisti pek okuyamadim okudugmu'da pek anlayamamistim Tekrar Bakinca Fark ettim O sistemle Car Kasiyormus Ama Ben orda farkli bir sey diyo sandim atladim O yuzden Size Boyle Tepki verdim Cunku Sorunun %100 Kullanim Oldugunu ve Sizinde Isindigi Icin Kullanim Artiyor Dediginizi Sandim , Gerci her sistem acsin diye yapilan 10-15 Yillik islemcinin bile acabilecegi bu tarz para kasma oyunlari O kadar Dandik Yapiliyorki her pc acsin diye %100 Kullanim Normal Gelmedi Bana Ama neyse

Kisaca Yanlis Anlasilma Oldu Reis Hakkini Helal Et XD ASDGFASDFGDF

Geri