9800x3d işlemci Soğutucu ve undervolt

Hava soğutma ilede zaten rahatlıkla soğur işlemcisi illa sıvı soğutmaya geçmesine gerek yok ki
9800x3D güçlü bir işlemci kullanıyorsan hava tipini önermiyorum.

9800x3D güçlü bir işlemci kullanıyorsan hava tipini önermiyorum.
Ben hava ile soğutuyorum boşta 40-45 oyunlarda artık 50-55 max görüyorum undervolt da yaptım ondan önce stok halde iken de boşta 50-52 oyunlarda 60-70 civarı

Ben hava ile soğutuyorum boşta 40-45 oyunlarda artık 50-55 max görüyorum undervolt da yaptım ondan önce stok halde iken de boşta 50-52 oyunlarda 60-70 civarı
360nm sıvı soğutma ile aynı değerleri alıyorum, biraz az mi sallasaydin kanka

Bende kule tipi var benim de benzer sonuçlar.
Sallamasyon diyor arkadaş ne garip düşünceler var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynı dediğin değerleri alıyorum, boşta 35w falan çekiyor işlemci 40-45 derece, oyunlarda da 60-70w çekiyor 50-55 derede arası. 100w çektiği durumlarda da 65-70 dereceye çıkıyor
Benim demek istediğim kule ile de gayet rahat soğutuluyor onu demek istiyorum

Sallamasyon diyor arkadaş ne garip düşünceler var

Benim demek istediğim kule ile de gayet rahat soğutuluyor onu demek istiyorum
valorantta 65-75 derede görüyorum diye konu açmışsın, ayrıca 360mm sıvı soğutma önerisi istemişsin. kullanilmaz diye bir şey yok her türlü iş görür hava soğutma ama daha kendin bile memnun değilsin anlaşılan, o yüzden hava soğutma güzellemesi yapmayalim lütfen

valorantta 65-75 derede görüyorum diye konu açmışsın, ayrıca 360mm sıvı soğutma önerisi istemişsin. kullanilmaz diye bir şey yok her türlü iş görür hava soğutma ama daha kendin bile memnun değilsin anlaşılan, o yüzden hava soğutma güzellemesi yapmayalim lütfen
Evet konu açtım dostum da o undervolt yapmadan önce idi :) şimdi gayet serin takılıyorum zaten söylediğim değerler arasında geziniyorum. @TechGuy baya yardımcı oldu sağolsun bir kaç basit ayarla serin şekilde kullanıyorum.

Sıvı soğutmaya yine geçeceğim muhtemelen çünkü göze daha estetik geliyor kendi açımdan LCD ekranlı düşünüyorum

Evet konu açtım dostum da o undervolt yapmadan önce idi :) şimdi gayet serin takılıyorum zaten söylediğim değerler arasında geziniyorum. @TechGuy baya yardımcı oldu sağolsun bir kaç basit ayarla serin şekilde kullanıyorum.

Sıvı soğutmaya yine geçeceğim muhtemelen çünkü göze daha estetik geliyor kendi açımdan LCD ekranlı düşünüyorum
Çek şundan bir tane.

Çek şundan bir tane.

Çekcem hocam az kaldı önümüzdeki ay muhtemelen çekicem

Çek şundan bir tane.

Yada önümüzdeki hafta çekebilirim bakayım duruma göre

Son düzenleme:
Bir dönem elindeki soğutucuyu satma ama dursun kenarda.
Öyle yapcam hocam assassin Kong 120 De de hala elimde duruyor soğutucu onuda R5 7600 de kullanıyordum kenarda şimdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,644
Üyeler
183,451
Son üye
Samet.35
Geri