Cougar Kasa Ve PSU Iade

Reaksiyon skoru
3
Öncelikle iade hakkı ile ilgili bir başlık bulamadığım için bu başlıktan konuyu açtığımı belirteyim. Olay şöyle, yaklaşık 1.5yıl önce vatandan kasa ile psu kit olarak satılan cougar mx440 mesh almıştım ve bu süre içerisinde psu dan gelen anormal ses sebebiyle yalnızca psu değişimini yapmıştım. şimdi yine aynı ses geliyor eğer aynı sorun tespit edilirse garantisi devam eden kasa ile psu yu iade edebilme hakkım var mı?

Öncelikle iade hakkı ile ilgili bir başlık bulamadığım için bu başlıktan konuyu açtığımı belirteyim. Olay şöyle, yaklaşık 1.5yıl önce vatandan kasa ile psu kit olarak satılan cougar mx440 mesh almıştım ve bu süre içerisinde psu dan gelen anormal ses sebebiyle yalnızca psu değişimini yapmıştım. şimdi yine aynı ses geliyor eğer aynı sorun tespit edilirse garantisi devam eden kasa ile psu yu iade edebilme hakkım var mı?
Ne sesi geliyor? Elektriksel bir ses mi? Cızırtı gibi.

İade sanmıyorum coil whine sesi mi

o tip bir şey. hatta bazen pc kapalıyken bile hafif bir çınlama yapıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

daha önce sadece psu değişmiştim bu sesten dolayı oradaki personel kabul etmişti
Coil whine sesidir. Normal. İade almayabilirler. Çünkü zararı olmayan bir şey.

Coil whine sesidir. Normal. İade almayabilirler. Çünkü zararı olmayan bir şey.
hayır her zaman çıkan bir ses de değil. her zaman fazla güç kullanırken de çıkmıyor, pc kapalıyken farklı bir çınlama yapıyor. ayrıca daha önce aynı sebepten iade yapmıştım

hayır her zaman çıkan bir ses de değil. her zaman fazla güç kullanırken de çıkmıyor, pc kapalıyken farklı bir çınlama yapıyor. ayrıca daha önce aynı sebepten iade yapmıştım
Bilgisayar kapalıykende zaten güç kaynağında güç olur. O zamanda ufaktan bir çınlama yapabilir.

Yani anlaman pek mümkün değil. Boştaykende az da olsa bu sesi yapabilir. Yükteykende daha fazla yapar.
boştayken ve yükteyken gibi bir fark olmuyor geneldee işte. opera açarken birden yapıp kesilebiliyor. Bazı günler daha yoğun oluyor coil whine çok farklı bir şey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,849
Üyeler
184,351
Son üye
Ensar!
Geri