- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 11,571
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ömer Murat hocama sordum, SSD'lerin hepsi bugün satılmış. Dün al demiştimOlabilir doğru bir bakiyon el yok haydaaa
Ömer Murat hocama sordum, SSD'lerin hepsi bugün satılmış. Dün al demiştimOlabilir doğru bir bakiyon el yok haydaaa
imzanızdaki anakartsa ses kartınız eski kalıyor ondan optimize olmayabilir Ve SNR oranı düşük buda çok hafif dip gürültü olabilirBenim ses kartımdan dolayıdır belki, H3 ile farkı yoktu. Bunu bilmiyorum ama al-sata gider en kötü
Kalmadı hocam maalesef, 2. El temiz üründü 5 adet vardı adet 2900TL idi gen3 Kioxia 2tb
Gelirse haber ver hocam nereden alıyoruz elden mi PG mı neredenKalmadı hocam maalesef, 2. El temiz üründü 5 adet vardı adet 2900TL idi gen3 Kioxia 2tb
Projeksiyon alsam mı ya @Mantıklı Kanks Aferim ne diyonuz duvara yansıtır film dizi vesaire izlerim?imzanızdaki anakartsa ses kartınız eski kalıyor ondan optimize olmayabilir Ve SNR oranı düşük buda çok hafif dip gürültü olabilir
Valla ben çinden aldıgım saati takıyodum koluma bunlar patlamaz bence benim saatin kapatma şeyini açınca kapat çeneni yaızyoduBu akıllı saatler çok sakat kolunda bomba ile geziyon tavsiye etmem.
BilmiyorumProjeksiyon alsam mı ya @Mantıklı Kanks Aferim ne diyonuz duvara yansıtır film dizi vesaire izlerim?
IBAN'dan da atabiliyorsunGelirse haber ver hocam nereden alıyoruz elden mi PG mı nereden
Al al sorun olmazH2002d Asus Prime B450m K II anakart (Realtek AlC887-897 ses kartı) ile nasıl performans verir acaba kullanan var mı?
H2002d Asus Prime B450m K II anakart (Realtek AlC887-897 ses kartı) ile nasıl performans verir acaba kullanan var mı?
Not;Bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
IBAN'dan da atabiliyorsun
Referansları çok. BTP'den zaten kendisi, BTP'cilere güvenilirNosonra ürün gelmiyor)
![]()