🔥İndirim Apple TV 4K 64GB 5499₺!

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
16,709
Dip fiyat.
Android TV Box'ların kasmasindan ve vizyondan yeni çıkmış filmleri dublajlı ve 4k formatta 29₺'ye kiralayıp izlemek isteyenler için mükemmel alet.
Ek olarak Hindistan üzerinden Apple TV orijinal dizileri de izleniyor.
Herhangi bir kasma donma yok.
2 aydır kullanıyorum öneririm.

Kendim kullanıyorum, fiyatını göz önünde bulundurunca kesinlikle alınır fakat imkanınız varsa ethernet versiyonunu alın. Kendim wifi7 modem + 1000mbps internet kullanıyorum ama hala bir kablolu kalitesinde stabilitesi yok.Tv işletim kullandığınız zaman görüntü kalitesi internet hızınıza göre ayarlanır. Ethernetle çok daha iyi görüntü kalitesi alabildiğimi defalarca test ettim.

Uzun zamandır almaya niyetlenip almıyorum gereksiz gibi geliyor. Google TV olan bir televizyonum var onun için almam gereksiz olur mu bana ne gibi katkısı olur bu cihazın? Ek olarak iPhone kullanıyorum, iPhone ile kullanımda ek özellikler oluyor mu?

Uzun zamandır almaya niyetlenip almıyorum gereksiz gibi geliyor. Google TV olan bir televizyonum var onun için almam gereksiz olur mu bana ne gibi katkısı olur bu cihazın? Ek olarak iPhone kullanıyorum, iPhone ile kullanımda ek özellikler oluyor mu?
Benim de televizyonum da Google TV var.
Artık YT videoları 480p açılıyordu maks.

Benim de televizyonum da Google TV var.
Artık YT videoları 480p açılıyordu maks.
Benimkinde öyle bir problem yok 4K destekliyor. Evimde altyapı olmadığı için mobil internet kullanıyorum o yüzden 1080p üstü kullanamıyorum 🥲

Paranız varsa gereksiz değil, eğer almak için borca giriyorsanız gereksiz. Google tvlerin 2 iyi halden 3 yıl dayanabileceğini sayarsak apple tv box rahat 5-6 yıl götürecektir. İçinde hala daha çoğu mobil işlemciden daha iyi bir işlemci var ve bu işlemci sadece youtube netflix açmak için çalışıyor :D

iPhone ile güzel çalışıyor, kumanda olarak telefonu kullanabilirsiniz, siriye komut verebilirsiniz.

Benimkinde öyle bir problem yok 4K destekliyor. Evimde altyapı olmadığı için mobil internet kullanıyorum o yüzden 1080p üstü kullanamıyorum 🥲
Zamanla oluyor. İlk zamanlar 4k videolar açılıyordu ama yeni gelen codecleri desteklemediği için videolar kasmasin diye YouTube çözünürlük kısar. Bende 480p'ye kadar düşmüştüm. 10 yıllık bizim TV.

Bu cihazlarda Google tvye göre renk tonlaması fark ediyor mu acaba sonuçta Apple bi optimizasyon yapmıştır kullanan arkadaşlar bilgilendirebilir mi?

Bu cihazlarda Google tvye göre renk tonlaması fark ediyor mu acaba sonuçta Apple bi optimizasyon yapmıştır kullanan arkadaşlar bilgilendirebilir mi?
İphone ile renk ayarlaması yapılıyor. Faceid ile yapiyo. Ama bende iphone yok deneyemedim 🥺

Varsayılan olarak tvnizden çok bir farkı yok, iphone ile tonlama yapılıyor, binevi ekran renklerinin kalibrasyonunu iphoneunuza göre ayarlıyor ama tv paneli kaliteli değilse çok bir anlamı kalmaz.

Bu şöyle bir cihaz; daha önce kullanmayana çok gereksiz gelir, alışanın ise vazgeçilmezi olur.

15 yıldan fazla oldu 2. nesilden beri kullanırım eşe dosta da aldırmışlığım da çoktur. Hatta güzel de bir anısı var, Superonline'dan taahhüte özel fırsatla almıştık 15 yıl önce kısa süre sonra taşınmamız gerekti yeni adresimizde de Superonline altyapısı yoktu mecburen iptal ettirdik cihazın bedeli için bize genel müdürlükten şöyle bir arama geldi "Yeni bir cihaz almışsınız 24 ay taksitle ücretini sizden talep etmiyoruz bunca yıllık müşterimizsiniz Apple TV bizim hediyemiz olsun." Gerçekten de bir ücret yansıtmadan aboneliği sonlandırmışlardı.

Hediye edilen o 2. nesil cihazı ise hala ofiste kullanıyorum ufak tefek kasmalar olsa da bunca yılın ardından görevini yerine getiriyor. TV+, Netflix, YouTube, Airplay hala sorunsuz çalışıyor.

Bu da böyle bir anıdır bende.

Son düzenleme:
benim için yavaşlık problem değil akıcılık önemli değil kalite takıntım yok diyorsanız ve akıllı tv sahibiyseniz kesinlikle gereksiz. akıcılık olsun istediğim yere tıkladığımda gireyim televizyonumun paneli kaliteli film izlemeye müsait apple cihazlarım da var diyorsanız kesinlikle denenmeli. iphone varsa direkt klavye olarak kullanabilirsiniz airpods varsa direkt bağlayıp harika kalitede film izleyebilirsiniz arada oyun da oynayayım derseniz app storedan edinebilirsiniz(gamepad destekli oyunlar da var) stabilite ve kalite arayanlar baksın kısaca. ethernet versiyonunu severek kullanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,571
Üyeler
183,855
Son üye
CrawS
Geri