GUSE
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 370
O model hakkında bilgim yok ben alalı 2 yıl oldu 1 tane aldım kullanırken beğendim 2.yi aldım.Hocam bide g7 se modelimi ne varmış hangisini alayım
O model hakkında bilgim yok ben alalı 2 yıl oldu 1 tane aldım kullanırken beğendim 2.yi aldım.Hocam bide g7 se modelimi ne varmış hangisini alayım
| Özellik | **Gameris Nova Life** | **Gameris T4 Pro** |O model hakkında bilgim yok ben alalı 2 yıl oldu 1 tane aldım kullanırken beğendim 2.yi aldım.
Atılan linktekini diyorsan gamesir nova lite bak daha iyi sırf adı hyperx diye almazdım şahsen
Bu mesajı gördükten sonra pekte alınası gelmiyor.
Gamesir Nova Lite da eskidiAtılan linktekini diyorsan gamesir nova lite bak daha iyi sırf adı hyperx diye almazdım şahsen
Bu mesajı gördükten sonra pekte alınası gelmiyor.
Diyorum ya hocam 2 yıl önce aldım ben o zamanlar işimi görecek ve ucuz model buydu 1kya 1. 1.2ye 2.yi aldım benGamesir Nova Lite da eskidi. Kablosuz 1000hz raporlama oranı yok. O fiyata ben olsam almazdım. Atk Battle Axe veya Bigbig Won Aether bakılabilir. Yine Throne Tactical Hero da 1900 liraya iyi bir seçenek( özellikle ön yüz düğmelerinin mekanik olması bu fiyat bandında pek görülen bir özellik değil. )
![]()
BIGBIG WON Aether Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
ATK Battle Axe Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
THRONE Tactical Hero 2.4 GHz/BT Çift Mod - RGB - Alt ve Arka 4 Makro- Titreşim - Turbo Modlu Gamepad - Fiyatı, Yorumları
THRONE Tactical Hero 2.4 GHz/BT Çift Mod - RGB - Alt ve Arka 4 Makro- Titreşim - Turbo Modlu Gamepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
@GökTürkHan bunlara bakman Daha iyiGamesir Nova Lite da eskidi. Kablosuz 1000hz raporlama oranı yok. O fiyata ben olsam almazdım. Atk Battle Axe veya Bigbig Won Aether bakılabilir. Yine Throne Tactical Hero da 1900 liraya iyi bir seçenek( özellikle ön yüz düğmelerinin mekanik olması bu fiyat bandında pek görülen bir özellik değil. )
![]()
BIGBIG WON Aether Oyun Kolu
![]()
ATK Battle Axe Oyun Kolu
![]()
THRONE Tactical Hero 2.4 GHz/BT Çift Mod - RGB - Alt ve Arka 4 Makro- Titreşim - Turbo Modlu Gamepad - Fiyatı, Yorumları
THRONE Tactical Hero 2.4 GHz/BT Çift Mod - RGB - Alt ve Arka 4 Makro- Titreşim - Turbo Modlu Gamepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam nova alcam gibi ya novamı bumu nova benceDiyorum ya hocam 2 yıl önce aldım ben o zamanlar işimi görecek ve ucuz model buydu 1kya 1. 1.2ye 2.yi aldım ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@GökTürkHan bunlara bakman Daha iyi
Alma iyi ürün değil. Supernova 2lite, gamesir supernova, machenike g1 pro hangisi uyuyorsa bütçeye yapış.Hocam ne yapayım alayımı bunu? Ben hikaye oyunları harici pek kullanmam
2k bütçem nova lite mi alayım?Alma iyi ürün değil. Supernova 2lite, gamesir supernova, machenike g1 pro hangisi uyuyorsa bütçeye yapış.
aldım bunu cidden çok hoş, bu kadar güzel çıkacağını beklemiyordum.![]()
Machenike G1 Pro Tri-Mode Gamepad – Kablosuz Siyah Oyun Kolu, PC, Android ve Switch Uyumlu
Machenike G1 Pro Tri-Mode Siyah Gamepad, kablosuz bağlantı desteğiyle PC, Android ve Switch'te sorunsuz çalışır. Ergonomik yapısı ve güçlü bataryasıyla rekabetçi oyunlar için ideal. Şimdi Gank.com.tr’de!gank.com.tr
Nova Lite'a vereceğiniz parayla BigBig Won aether almanızı öneririm çok daha iyi bir gamepad AetherHocam nova alcam gibi ya novamı bumu nova bence
Az çıkarsan supernova alabilirsin şarj standı vs var. Yok dersen nova 2 lite2k bütçem nova lite mi alayım?
Hangisi daha iyi fiyata göre çokta vermek istemiyomAz çıkarsan supernova alabilirsin şarj standı vs var. Yok dersen nova 2 lite
TMR olması dışında pek bir artısı yok hatta Aetherın stick resolution'ı daha iyi ve daha fazla özelliği varaldım bunu cidden çok hoş, bu kadar güzel çıkacağını beklemiyordum.
Nova 2 Lite'ta kronik sorun olduğunu söylüyorlarAz çıkarsan supernova alabilirsin şarj standı vs var. Yok dersen nova 2 lite