🔥İndirim HyperX ClutchTM Kablosuz Oyun Kolu 1899 TL

O model hakkında bilgim yok ben alalı 2 yıl oldu 1 tane aldım kullanırken beğendim 2.yi aldım.
| Özellik | **Gameris Nova Life** | **Gameris T4 Pro** |
| -------------------------------- | ------------------------------------------------------------------ | ------------------------------------------------------------------ |
| **Bağlantı Türü** | Bluetooth 5.0 + 2.4Ghz alıcı + USB-C kablo | Bluetooth 5.0 + 2.4Ghz alıcı + USB-C kablo |
| **Uyumluluk** | PC (Windows), Android, iOS (MFi destekli oyunlar), Nintendo Switch | PC (Windows), Android, iOS (MFi destekli oyunlar), Nintendo Switch |
| **Titreşim** | Çift motorlu titreşim (lineer his biraz daha güçlü) | Çift motorlu titreşim (standart ama tatmin edici) |
| **Gyroscope (6 eksenli sensör)** | ❌ Yok | ✅ Var (Switch ve motion destekli oyunlarda kullanılabilir) |
| **Batarya** | \~1200 mAh (20-25 saat kullanım) | \~600 mAh (10-12 saat kullanım) |
| **Şarj Süresi** | 2-3 saat | 2-3 saat |
| **RGB Işıklandırma** | Daha modern, yanlarda ve tuşlarda RGB efektler | Sadece tuş aydınlatması, sade RGB |
| **Ergonomi** | Daha büyük, kavraması rahat, uzun süreli kullanım için ideal | Daha kompakt, hafif, el küçükse daha rahat |
| **Ağırlık** | \~240 gr | \~210 gr |
| **Fiyat** | Biraz daha yeni model, genelde T4 Pro’dan **bir tık pahalı** | Genellikle Nova’dan biraz daha ucuz |
| **Odak Noktası** | Konfor + uzun kullanım süresi | Ekstra özellikler (gyro, daha geniş uyumluluk) |

Hocam sence hangisini alayım hikaye oyunlarında kullanıcam

Bu bütçe de BigBig Won Aether varken başkası alınmaz bence.

Atılan linktekini diyorsan gamesir nova lite bak daha iyi sırf adı hyperx diye almazdım şahsen

Bu mesajı gördükten sonra pekte alınası gelmiyor.

Atılan linktekini diyorsan gamesir nova lite bak daha iyi sırf adı hyperx diye almazdım şahsen

Bu mesajı gördükten sonra pekte alınası gelmiyor.
Gamesir Nova Lite da eskidi🙂. Kablosuz 1000hz raporlama oranı yok. O fiyata ben olsam almazdım. Atk Battle Axe veya Bigbig Won Aether bakılabilir. Yine Throne Tactical Hero da 1900 liraya iyi bir seçenek( özellikle ön yüz düğmelerinin mekanik olması bu fiyat bandında pek görülen bir özellik değil. )

Gamesir Nova Lite da eskidi🙂. Kablosuz 1000hz raporlama oranı yok. O fiyata ben olsam almazdım. Atk Battle Axe veya Bigbig Won Aether bakılabilir. Yine Throne Tactical Hero da 1900 liraya iyi bir seçenek( özellikle ön yüz düğmelerinin mekanik olması bu fiyat bandında pek görülen bir özellik değil. )
Diyorum ya hocam 2 yıl önce aldım ben o zamanlar işimi görecek ve ucuz model buydu 1kya 1. 1.2ye 2.yi aldım ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@GökTürkHan bunlara bakman Daha iyi

Diyorum ya hocam 2 yıl önce aldım ben o zamanlar işimi görecek ve ucuz model buydu 1kya 1. 1.2ye 2.yi aldım ben

@GökTürkHan bunlara bakman Daha iyi
Hocam nova alcam gibi ya novamı bumu nova bence

aldım bunu cidden çok hoş, bu kadar güzel çıkacağını beklemiyordum.
TMR olması dışında pek bir artısı yok hatta Aetherın stick resolution'ı daha iyi ve daha fazla özelliği var

Az çıkarsan supernova alabilirsin şarj standı vs var. Yok dersen nova 2 lite
Nova 2 Lite'ta kronik sorun olduğunu söylüyorlar

Geri