Klassepro mousepad alınır mı 1200 TL?

Alınır mı

• Oy kullanan toplam üye
    16

Mahmut Yılmaz

80+ Gold
Reaksiyon skoru
9,008
Klassepro mousepad alınır mı 1200 TL ?
Veya varsa hybrid mousepad önerisi bekliyorum bütçe 1000 TL kendim bulamadım.

Bunlar seni malesefki iyi oyuncu yapmayacak 200 liraya mousepad al, kendine de birtane olta al balık tut boş kaldıkça, pc den sıkılacaksın zaten oynayacak arkadaşında yoksa en azından oltan olsun.

Bunlar seni malesefki iyi oyuncu yapmayacak 200 liraya mousepad al, kendine de birtane olta al balık tut boş kaldıkça, pc den sıkılacaksın zaten oynayacak arkadaşında yoksa en azından oltan olsun.
hocam hiç alakam yok balıkçılık işleriyle tutarsam da suya çakılır ağzımla tutarım
şu anki mousepadim 5 yıllık altı eridiği için mecburen değiştiriyorum :D

sheindan 200e cm02 al kafii çok para bence bu.

Aldım, denedim ve 10dk sonra geri paketleyip iade ettim. Kötü değil ama o fiyatın malı da değil.

Klassepro mousepad alınır mı 1200 TL ?
Veya varsa hybrid mousepad önerisi bekliyorum bütçe 1000 TL kendim bulamadım.
Daha iyi opsiyonlar var şuan bildiğim kadarıyla o fiyata, başka bi forumda bahsetmişlerdi. Şuan mega eylülde indirimdeymiş sanırım. Yeni bir marka anladığım kadarıyla, kullananlar baya memnunmuş.
artısı çok daha fazla görünüyor. İndirim bi kaç gün daha devam ederse red oni modelini çok beğendim, bende alıcam muhtemelen.

link var mı hiç alışveriş yapmadım ordan bu temu olayı gibi olmasın

Dostum bunda gümrük vergisi vs oluyor mu?

Daha iyi opsiyonlar var şuan bildiğim kadarıyla o fiyata, başka bi forumda bahsetmişlerdi. Şuan mega eylülde indirimdeymiş sanırım. Yeni bir marka anladığım kadarıyla, kullananlar baya memnunmuş.
artısı çok daha fazla görünüyor. İndirim bi kaç gün daha devam ederse red oni modelini çok beğendim, bende alıcam muhtemelen.
50x50 hem, hem düz, hemde tasarımları özel kensei'yi al geç
bu tasarımlar niye hep böyle garip ejderhalı canavarlı bilginiz var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,365
Üyeler
183,105
Son üye
Ardcnshn