3500 Tl bütçe ile wireless gaming kulaklık önerisi

khazuwi

80+
Reaksiyon skoru
20
Arkadaşlar selam 3500 bütçe ile düşündüğüm bazı modeller var. Sizin kullanıp önerebileceğiniz bir model var mı?

Şunu al geç, bu bütçede alınabilecek tartışmasız en iyi kulaklık. Millet Hyperx falan alıp yazın terleye terleye kulak kanseri oluyor.
Pembesi 2800 TL imi. Ben olsam pembe alırdım.

Şunu al geç, bu bütçede alınabilecek tartışmasız en iyi kulaklık. Millet Hyperx falan alıp yazın terleye terleye kulak kanseri oluyor.
Pembesi 2800 TL imi. Ben olsam pembe alırdım.
hocam bunun corsair hs65'le arasında ne fark var

Hava alan sünger pedler var Razer'da. diğeri de fena kulaklık değil, kalite açısından çok benzerler aslında. Sürücü çapları falan aynı.
Mikrofon olarak daha iyi geldi corsair. Ses olarak da daha iyi duruyor kağıt üzerinde. Mesela razerda 40mm sürücüler varken corsairde 50mm. 18db daha fazla ses basıncı var gözüküyor. Razerın tek avantajı 25gram daha hafif o yüzden corsair daha çok aklımı çeliyor

Mikrofon olarak daha iyi geldi corsair. Ses olarak da daha iyi duruyor kağıt üzerinde. Mesela razerda 40mm sürücüler varken corsairde 50mm. 18db daha fazla ses basıncı var gözüküyor. Razerın tek avantajı 25gram daha hafif o yüzden corsair daha çok aklımı çeliyor

Razer'ın da 50mm olması lazım, ben öyle biliyorum en azından. Corsair daha cazip geldiyse onu al o zaman.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,917
Üyeler
183,775
Son üye
ılGT
Geri