Yüzdeki sivilceler için krem önerisi

Zepett8

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
567
Yüzümde özellikle alnımda çok fazla sivilce var bunun için neler yapmalıyım? Krem falan öneriniz var mı?

Cilt tipine bağlı düzgün bir yüz temizleme jeli ve nemlendirici yeterli beslenmede bitiyo bütün olay
Cilt tipim hakkında gram fikrim yok, bu zamana kadar da beslenmeye dikkat etmiyordum açıkcası ancak şu sıralar gözüme fazla çarpmaya başladı. Beslenme olarak nelere dikkat etmem lazim

Cilt tipim hakkında gram fikrim yok, bu zamana kadar da beslenmeye dikkat etmiyordum açıkcası ancak şu sıralar gözüme fazla çarpmaya başladı. Beslenme olarak nelere dikkat etmem lazim
Bol bol su içmeye özen göster, cilt tipini öğren ytde videolar var . Cilt tipine uygun yüz temizleme jeli ve nemlendirici al , süt ve abur cuburlardan uzak dur , dediklerimi yapınca 1 aya farkı görüceksin

Hocam krem vb uğraşma. Kaynağını kesmeden olmuyor hassas ciltliysen ya da roaccutane'e falan gideceksin.

Şekerli, yağlı şeyleri minimuma çek. Evde annenin yaptığı keki yiyebilirsin ama haftada bir-iki kez paketli çikolata, cips vb. yiyorsan onları sıfırla.

Yüzünü el sabunuyla yıkama. Bir tane yüz yıkama jeli al. Sabah uyandığında ve akşam yatmadan önce eline sık ovalayarak köpürt (yüzünde yapma) sonra yüzüne yaydır güzelce durula havlu kullanmadan kurula. Havlu peçete alabilirsin. Yüzünü cam siler gibi silme pamukla yaraya bastırıyor gibi bas çek bas çek durulayacaksın. Peçete yüzünde hareket etmeyecek yani.

Yüz nemlendiricisi al. Yüz yıkama jelini uyguladıktan sonra yani günde 2 kez kullanabilirsin cildin öyle kalsın gün içinde.

Bu temel döngü. Bunu yaparsan zaten her insanda normal seviyede olan arada sırada sivilce çıkar.

Bunlara ek olarak daha uğraşırım diyorsan (fazla bi mesai de olmuyor)
AHA+BHA bir serum alabilirsin. 2 günde bir yüzünü yıkadıktan sonra (sabah veya akşam) yüzüne 3-4 damla yaydır 3-4dk bekle durula.

Bir tane peeling krem de ekleyip haftada 1 kez yüzüne uygulayabilirsin. Daha sık kullanma.

Ben tek sivilce yokken akşam film izlerken cips yesem sabahına sivilcelerle uyanan bir cilde sahibim. Ne zaman bu formata uysam tertemiz oluyor. Çıkan sivilciyle uğraşmanın mantığı yok yani krem vb. Senin temelden bir temizlik yapıp o şekilde devam etmen lazım yoksa kaç-kovala dengesinde geçiyor hep. Daha da ilerisi olarak micro besinlerine de dikkat edebilirsin. Kan değerlerinde d, c gibi vitaminlerini sıvı tüketimini kontrol edebilirsin. Ciltten ziyade çok daha başka faydaları da olur. Bunları uygula kız arkadaşından bile öptükten sen ne kullanıyorsun ya yumuşacık tepkisi alma garantili.

Bende çok kullandım sonra yeniden çıktı tırt bence full hele yüzü falanda yakıyor zaten

CleocinT adında yüze sürülen bi ilaç var ben onu kullanıyorum,eczaneden reçetesiz alabiliyorsun 125 liraydı galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

CleocinT adında yüze sürülen bi ilaç var ben onu kullanıyorum,eczaneden reçetesiz alabiliyorsun 125 liraydı galiba
Eğer alırsan akşam yatmadan önce sürüp uyandığında yıkaman lazım asla güneş ışığı görmemesi gerek

Yüzümde özellikle alnımda çok fazla sivilce var bunun için neler yapmalıyım? Krem falan öneriniz var mı?
Reis, benim de yüzümde vardı, boynuma kadar geliyordu. Krem falan işe yaramıyor. En kısa zamanda cildiyeden randevu al, Roaccutane’a başla. Aktif şekilde çıkıyorsa, stresli olduğun dönemlerde daha da artar, durduramazsın bu sefer. Her yeni sivilce çıktıkça biraz daha stres olursun, döngüye girersin. Erken başlamakta fayda var bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,486
Üyeler
184,940
Son üye
talikoyuriko
Geri