🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.499₺ )🔥

Konu iyice ikiye bölündü yav. Ne diyorsunuz alınır mı alınmaz mı? Biz de çok kararsız kaldık. Subwoofera bir çözüm buluruz da kalitesi nasıldır acaba? Konuda paylaşılan videolarda güzel duruyor ama tv kanal deneyimi nasıldır? IPTV kullananlar bir aydınlatırsa süper olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 55’e indirim geldi sizce buna da gelir mi Amazon tarafında?
Buna gelmez muhtemelen çok uyguna çıktı bence. Bir de bayadır aynı fiyatta. Artmasa iyi bile hatta

Hocam 55’e indirim geldi sizce buna da gelir mi Amazon tarafında?
Gelmez hocam.
Hb ile Amazon fiyatlarını esitlediler.
Hani ekstra Amazon veya hb kampanya yapar gibi artık.

Konuya 3.mesajı ben yazmama rağmen yine en son ben aldım nerdeyse :D.
Neyse sonunda alabildik :d.

Alıntıyı görüntüle

75'in fiyatı düşmüş bak alırken gördüm :D.
Ölü fiyata mı düşmüş?

Konu iyice ikiye bölündü yav. Ne diyorsunuz alınır mı alınmaz mı? Biz de çok kararsız kaldık. Subwoofera bir çözüm buluruz da kalitesi nasıldır acaba? Konuda paylaşılan videolarda güzel duruyor ama tv kanal deneyimi nasıldır? IPTV kullananlar bir aydınlatırsa süper olur

Buna gelmez muhtemelen çok uyguna çıktı bence. Bir de bayadır aynı fiyatta. Artmasa iyi bile hatta
Woofer dert etmeyin bass zaten aşırı yoğun ben geldiğinde bile hemen azaltmıştım tv kanal deneyimi yakına girmediğiniz sürece iyi çünkü yayınlar 1080p olduğundan görüntü bozulmaları fark ediliyor. TRT Ultra HD açtığım da görüntü cam gibiydi keşke artık diğer kanallar da TV destekliyorsa 4K desteğini sağlasa çünkü o kadar Turksat 6 uydusu filan yolladık bir geliştirme şart diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Ölü fiyata mı düşmüş?

Ölü fiyata mı düşmüş?

Woofer dert etmeyin bass zaten aşırı yoğun ben geldiğinde bile hemen azaltmıştım tv kanal deneyimi yakına girmediğiniz sürece iyi çünkü yayınlar 1080p olduğundan görüntü bozulmaları fark ediliyor. TRT Ultra HD açtığım da görüntü cam gibiydi keşke artık diğer kanallar da TV destekliyorsa 4K desteğini sağlasa çünkü o kadar Turksat 6 uydusu filan yolladık bir geliştirme şart diye düşünüyorum.
Yok.

Ölü fiyata mı düşmüş?

Yani bu bulanıklaşma 4k aldığımız her televizyonda olacak. İçerik 4k olmadığı sürece

Ölü fiyata mı düşmüş?

Digitürk 4k mac yayini yapıyor yıllardır.
Bu hafta mesela üç büyüklerin maçları 4k yayımlanacak.
Ama 4k için her ay faturaya ek 40₺+ birde tek sefere mahsus 4k çanak + 4k uyumlu LNB takiyorlarmis.
Ona da bana geçen sene 3 bin fiyat çektiler.
Seneye evden taşınmak istedigimiz için yaptırmadım.

Digitürk 4k mac yayini yapıyor yıllardır.
Bu hafta mesela üç büyüklerin maçları 4k yayımlanacak.
Ama 4k için her ay faturaya ek 40₺+ birde tek sefere mahsus 4k çanak + 4k uyumlu LNB takiyorlarmis.
Ona da bana geçen sene 3 bin fiyat çektiler.
Seneye evden taşınmak istedigimiz için yaptırmadım.
Pek de gerek yok uzaktan baktığımız için zaten belli bir uzaklık şart.

Son düzenleme:
Pek de gerek yok uzaktan baktığımız için zaten belli bir uzaklık şart.
Tek seferlik 3 bin çok değil. TV'yi 30'a almışsın gibi düşün.
Çünkü her ay 550₺ Digitürk faturasına ödüyorum ama 1080p izlemek üzüyor.
40₺ daha veriyim tam hakkını çıkariyim diyorsun.
Ha hiç vermesen 550₺ bunu dert etmezsin.

Tek seferlik 3 bin çok değil. TV'yi 30'a almışsın gibi düşün.
Çünkü her ay 550₺ Digitürk faturasına ödüyorum ama 1080p izlemek üzüyor.
40₺ daha veriyim tam hakkını çıkariyim diyorsun.
Ha hiç vermesen 550₺ bunu dert etmezsin.
TKGS Uydu Kurulumu kafi ya üyeliğe bir de para vermeyiz.

Dostlar benim de kurulum gerçekleşti. 10dklık izlenimim sonucu çok memnun kaldım. Optimum görüntü ayarları içeren mesajı etiketleyebilirseniz sevinirim.

Dostlar benim de kurulum gerçekleşti. 10dklık izlenimim sonucu çok memnun kaldım. Optimum görüntü ayarları içeren mesajı etiketleyebilirseniz sevinirim.
H.o güle güle kullan güzel TV ya baktıkça bakasın geliyor. Yanına güzel bir konsol alıp takılmalık.

Geri