Satıcının kim olduğu gözükmüyor güvenilir mi ?

paleira

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
214

satıcı kısmında kim oldugu gozukmuyor ve 1 degerlendirme var yorum yazılmamıs alınır mı guvenilir mi
satın alsam bir sorun yasar mıyım

satıcı kısmında kim oldugu gozukmuyor ve 1 degerlendirme var yorum yazılmamıs alınır mı guvenilir mi
satıcı amazon. tek bi tane yazıyosa hem saan hem gönderen amazondur

gönderen amazondur sorun yaşarsan anında iaden olur.

tamamdır sag olun hocam
amazondan daha once cok kez alısveris yaptım ama satıcı kısmında amazon yazınca bir forumda da sorayım dedim
önceden ayrı ayrı 2 tane amazon yazıyodu değiştiler bi süredir böyle. sadece amazon yazıyosa satıcı da gönderen de amazondur

11 inç al apple sitesinde 53.999₺ öğrenci belgen varsa pozitif teknolojide havale ile 51.999 13 inç neden tercih ettin bilmiyorum.

Bundan güvenli satıcı yoktur muhtemelen Amazon'a babamdan daha çok güveniyorum

Bundan güvenli satıcı yoktur muhtemelen Amazon'a babamdan daha çok güveniyorum
ben de cok kez alısveris yaptım ama satıcı kısmından dolayı sorayım dedim
hocam birde hem kredi hemde banka kartı olan bir kart girerken cvc kodu istemiyor bu yuzden kredi kartı olarak gozukmuyor onu nasıl duzeltebilirim
sadece kredi kartı olan bir kart girdigimde taksik yapıyor ama bu yukarıda bahsettigim kartı gırdıgımde taktsit secenegi gozukmuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,647
Üyeler
186,761
Son üye
ytbx
Geri