LegendaryCrazy
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 520
Yani tabi kullanırken 10k yı düşünmezsin, olay zaten harcama yaparken bir anda harcadığın paranın 1/4 artması hatta bazen direk 2/4 oluyor o da koyuyor biraz.Bi ekran kartı aldıgında mininmum 4 5 sene götürüyor zaten 5 sene sonunda +10 bin düşünmezsin
Valla ben öyle düşünmüyorum ya, mesela etrafımdaki insanlarda da şöyle bir kafa var "2k keybettim ama şuradan 2 k kazandım, zararım yok" yav arkadaş elinde 4k olabilirdi... Neyse hayat felsefesi tartışmayalımAynen öyle hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunu ne yazık ki bazı arkadaşlar anlamıyor. Sıfır bir cihaz alıyorum, bunu 1-2 senede satmamın bir mantığı yok. 5 seneye kadar -çoğu şirkette olduğu gibi- yılda 2 kere zam alıyorsun. Gelirin arttığı için o aradaki fiyat farkı zamanla önemsizleşiyor. O gün geldiğinde de zaten bileşenleri değiştirme vakti gelmiş olur
Alman iyi olmuş derim, super bekleyenlere de birkaç kez dedim, resmi olmayan bir haber yokken bir dedikodu yüzünden yaklaşık 1 yıl bekleyeceksiniz üstüne, kesinlikle daha fazla para harcayacaksınız (5070 TS'nin fiyatı 5070 ti den yüksek olur ama 5080'den kayda değmeyecek şekilde ucuz olur(2-3k) + 5080'den hala az performans verir. Tabii bir vram kazancı var, millet vram'a çok takık. 5080 super de 5090dan daha iyi olamaz. Sanırım 5080 ile 5090 arasında %20-30 fark var yine? Fiyat 90k olur performans farkı yarılarlar, yani 5080 Super buçuk to 5090