imambayildi07
80+
- Reaksiyon skoru
- 34
en büyük hatanız o işlemciyi tercih etmek olmuş. hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın iyi oyunlar dilerim93.786 tl hocam (vatandaki sisteme baktım fiyat bu gibii)
en büyük hatanız o işlemciyi tercih etmek olmuş. hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın iyi oyunlar dilerim93.786 tl hocam (vatandaki sisteme baktım fiyat bu gibii)
Ben almadım kralen büyük hatanız o işlemciyi tercih etmek olmuş. hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın iyi oyunlar dilerim
e o zaman alana geçmiş olsun diyelimBen almadım kralamd fanboyum (işlemcide)
Arkadaşlar ne düşünür bilemem ama saçma bir fiyat. 240mm soğutucu ve 14600k almışsın bu fiyata ve 5070 var. Ram fiyatları sistem fiyatlarını yükseltiyor ama bu bahane değil. Ram ikinci el olarak bile alınsa iyi bir sistem toplanabilirdi.93.786 tl hocam (vatandaki sisteme baktım fiyat bu gibii)
Battal boy plastik poşet güzel seçimArkadaşlarım fiyattan istinade sistem nasıl parçalar uyumluluk olsun güzelmi uzun süre götürürmü satın aldım bugün
Herkes öyle yazmış ki gönderi sahibi fiyat yazmadı, muhtemelen iadeye gittie o zaman alana geçmiş olsun diyelim![]()
keşke gitse keşke alsalarHerkes öyle yazmış ki gönderi sahibi fiyat yazmadı, muhtemelen iadeye gitti![]()
Vatanda iade yok mu?keşke gitse keşke alsalar![]()
Elden aldıysan çok zor geri almaları.Vatanda iade yok mu?![]()
Ha anladım hocam teşekkürler.Elden aldıysan çok zor geri almaları.
alttada yazıyorda neyseeeeBu yazı fontunu bu kağıdı nerde görsem tanırım. Vatan Bilgisayar mı hocam![]()