🔥İndirim AMD Ryzen, 1900X Threadripper 4.0Ghz Tr4 1.999,00TL Son 4 Stok

baba 1950x olmadığı sürece ilk nesil çöp 1950x de öyle zevkine fantesi için falan alınır tr4 annakart bulamamakta cabası paran varsa fantezi için alına iblir ama aldığın zamanda oyun performansının iyi olmiycağını bilerek al ikinci elde anakart 10-15k fln dır en aşşa yani 10-15k ya ryzen işlemci alıp daha iyi oyun performansı alabilirsin render yapmiycaksan gereksiz ki render yapıcak adamda bunu almaz gibi :d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elinde anakartı olmayan biri tercih etmemeli, obje niyetine sergilemek maksatlı almak dışında hiçbir işe yaramaz.

İlk seri olduğu için fazlaca problemli. Lansmandan hemen sonra 1950X'li modelini zenith extreme anakart alarak tercih etmiştim, TR4 macerası benim için 550 euroluk bir kazıkla sonuçlanmıştı. Bir şans daha verip 2X nesile geçmiştim, onda da sonuç hüsran olmuştu. :)
ne için almıştınız acaba ? oyun içinse vet sorunnlu işlemciler oyunla ilgili soruları glb 7000-9000 serilerinde düzelttiler ki onlarda hiç yoktan en üst düzey ryzen işlemci fiyatından başlıoyrdur en alt modeli belki daha pahalı :d bunlar render işlemcileri oyun oyniycak adam için iyi işlemciler dğeil tek çekirdek performasnları ryzenler kadar iyi değil

baba 1950x olmadığı sürece ilk nesil çöp 1950x de öyle zevkine fantesi için falan alınır tr4 annakart bulamamakta cabası paran varsa fantezi için alına iblir ama aldığın zamanda oyun performansının iyi olmiycağını bilerek al ikinci elde anakart 10-15k fln dır en aşşa yani 10-15k ya ryzen işlemci alıp daha iyi oyun performansı alabilirsin render yapmiycaksan gereksiz ki render yapıcak adamda bunu almaz gibi :d
En yeni nesil threadripperlar bile oyunlarda 9800x3d ile yarışamıyor çünkü asıl amacı o değil. Bu da rezalet performans gösterir muhtemelen.

Ben bunların hiçbir yerde kullanıldığını görmedim zaten serverlarda falanda düz ryzen kullanıyorlar kim alıyor ki bunları
serverlarda nasıl düz ryzen kullanıorlar :D bildiğin böyle thredriper epyc gibi çok çekirdekli işlemciler kullanıyorlar

En yeni nesil threadripperlar bile oyunlarda 9800x3d ile yarışamıyor çünkü asıl amacı o değil. Bu da rezalet performans gösterir muhtemelen.
ben ryzenlerden daha iyi demedim önceki nesillerinde bulunan sorunlardan dolayı oluşan donam kasmaların gittiğini söylemek istedim yazmamışım :d ryzenlerin amacı son kullanıcın ihtiyaçları için thredriper gibi işlemciler çoklu işlerde kullanılsın gibi render olur sunucu olur olayı çok çekirdek

serverlarda nasıl düz ryzen kullanıorlar :D bildiğin böyle thredriper epyc gibi çok çekirdekli işlemciler kullanıyorlar

ben ryzenlerden daha iyi demedim önceki nesillerinde bulunan sorunlardan dolayı oluşan donam kasmaların gittiğini söylemek istedim yazmamışım :d ryzenlerin amacı son kullanıcın ihtiyaçları için thredriper gibi işlemciler çoklu işlerde kullanılsın gibi render olur sunucu olur olayı çok çekirdek
Eski zamanlar için demiş olabilir, bir tık doğru da diyor sanki. Epycler felan yoktu sanırım bu işlemciler varken.

Eski zamanlar için demiş olabilir, bir tık doğru da diyor sanki. Epycler felan yoktu sanırım bu işlemciler varken.
Xeon kullanıyordu herkes o zamanlar, şuan Epyc öne geçti çünkü intelin son nesili ağır patladı ve uzun süredir de oraya yeni işlemci çıkaramıyor.

xeon threadrippler gibi işlemcilerde ram kanalları pcie kanalları fazla oluyor. Yani yukarda yazıldığı gibi normal ev tipi işlemcilerden ayrıldıkları nokta bu. Mühendislik programlarında çok farkediyor bu. 9950 ile epyc 16 çekirdek karşılaştırsanız epyc ciddi işlerde fark atar.

ama bu işlemci hem eski, hem 8 çekirdek, hem anakartı pahalı ve bulunması zor vs vs alınmaz

Geri