Casio saat kutusu orjinalmi

kanka o dedigim ip olmasi onemli onun disinda kutu olayi ise metal olan var seninkinden farkli ince bir kartonlu versiyon var yani kutunun farkli olmasi sahte oldugunu gostermez ama ip yoksa ya sahtedir ya da onceden birisi kullanmistir.
tamam teşekürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İki tane casio aldım biri böyle diğeri metal kutuda geldi orijinaldir aksini düşünmedim hiç.
tamam teşeküler

saatin kordonunda casio etiketli ip var miydi ?
dip not : bana saatin fiyati cok pahali geldi biraz da daha para koyulup otomatik saat zorlanir.
kaç para idi ki fiyatı eper 3-5k arasında ise LORUS lar o 5k dan başlıyor diye hatırlıyorum birde saat alacaksanız ABT saati öneriyorum kredi kartına faizsiz 9 ttaksit yapıyorlar

kaç para idi ki fiyatı eper 3-5k arasında ise LORUS lar o 5k dan başlıyor diye hatırlıyorum birde saat alacaksanız ABT saati öneriyorum kredi kartına faizsiz 9 ttaksit yapıyorlar
normalde 50-60 euroluk saaatler cunku 10k ya seiko otomatik saatler var. 6 bin lira verip pilli saat almak bana mantiksiz geliyor.

Aynen öyle bizde maalesef pahalı Seiko 5 aldım ona bile 14k verdim bizde zaten ucuz bir şey yok ki

bana metalde geldi güvenilir yerden aldıysan problem olmaz metalde qr la garanti sitesine atıyor içindeki belgeyle garanti başlatıyorsun tarayıcıya yazsanda çıkar yani

Bu modelin normal fiyatı 1500-2500TL arası ama bu rengi karaborsaya düştü kadrandan dolayı. Rolex'in bu mavi kadranlı modeline benzediği için, zaten Rolex modeli de 5-10K dolardan satılıp karaborsa oldu şu an 60k$ civarı olması lazım. Eğer yurtdışında yaşayıp sana getirebilecek bir tanıdığın varsa amazondan bu modelleri alabilirsin.

Daydate
Oyster

2 tane casio saat aldım ikisi de bu kutuda gelmedi.

Bu modelin normal fiyatı 1500-2500TL arası ama bu rengi karaborsaya düştü kadrandan dolayı. Rolex'in bu mavi kadranlı modeline benzediği için, zaten Rolex modeli de 5-10K dolardan satılıp karaborsa oldu şu an 60k$ civarı olması lazım. Eğer yurtdışında yaşayıp sana getirebilecek bir tanıdığın varsa amazondan bu modelleri alabilirsin.

Daydate
Oyster
malesef tanıdığım yok

Geri