Yardım Çok kararsızım acil yardım setuba

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Hareka

80+
Reaksiyon skoru
58
Arkadaşlar 2 haftadır setupu toparlamaya çalışıyorum 1 hafta önce kasayı montajlafım ekipman kısmı kaldı ama hangi renk Seçecepime karar veremedim aklımda siyah beyaz karışık yapmak vardı ama bir türlü kafamdakini yapamadım full beyaz yapsam sırıtır diye düşünüyorum full siyahda çok karartır diye düşünüyorum bilemedim setup burda monitör kolu alacağım ekipmanlarıda aldımmı bitiyor ama kararsızım bilgi ve öneri yardımcı olursanız sevinirim

Ekler

• image-1768468076579.webp
    image-1768468076579.webp
    421.1 KB · Hit: 46
Arkadaşlar 2 haftadır setupu toparlamaya çalışıyorum 1 hafta önce kasayı montajlafım ekipman kısmı kaldı ama hangi renk Seçecepime karar veremedim aklımda siyah beyaz karışık yapmak vardı ama bir türlü kafamdakini yapamadım full beyaz yapsam sırıtır diye düşünüyorum full siyahda çok karartır diye düşünüyorum bilemedim setup burda monitör kolu alacağım ekipmanlarıda aldımmı bitiyor ama kararsızım bilgi ve öneri yardımcı olursanız sevinirim
klavyeyi siyah alabilirsin ama mouse beyaz güzel ama çok takılıyorsanpc de yazın elinin teri mouse geçebilir beyaz olduğu için çok kötü gözükür

hocam mouse beyaz mouse pad renkli yada steelseriesin büyük siyahlardan olabilir klavye içinse kasası beyaz ama esc enter space tuşları siyah yada mavi gibi renkleri olan klavyelerden alınabilir veya aldıktan sonra keycaps ile değiştirilebilir misal şahsen aulaf75 kullanıyorum mavi olandan örnek vermek gerekirse o tarz olabilir

klavyeyi siyah alabilirsin ama mouse beyaz güzel ama çok takılıyorsanpc de yazın elinin teri mouse geçebilir beyaz olduğu için çok kötü gözükür
Yazın baya takılrım hocam ama sorun olmaz o kadar ya güzel gözükmesi için çabalıyorum hocam şimdide 😀 sizin dediğiniz gibi yapsam mousepad nasil bir şey alayım ne iyi gider

Fazla büyüj gelir bana hocam 48x40 bildiğiniz öneriniz varmı
maalesef bildiğim bi bu var birde benim kullandığım var ama oda zaten attığımkiyle aynı boyutta

Hocam güzelmişde fazla büyük bana mouse yetecek kadar 48x40 lazım başka bildiğiniz felan var mı
Hocam o masaya şahsi görüşüm büyük mousepad güzel gider ama tabii ki son karar sizin 🙂

Hocam o masaya şahsi görüşüm büyük mousepad güzel gider ama tabii ki son karar sizin 🙂
Belki doğrudır hocam ama küçük daha konforlu benim için yinede teşekkür ederim sağolun hocam hocam ekipman nasıl alayım kafam allak bullak oldu 😐 herkes farklı bir şey öneriyor kararsız kala kala 1 hafta oldu 😄

Öncelikle bütçen nedir ekipman için. Bide beyaz mouse önermem istediği kadar kaliteli olsun kirleniyo ve geçmiyo bi yerden sonra. Bende metalik kırmızı mouse var o tarz bişe yakışır

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,446
Üyeler
189,085
Son üye
mertty1
Geri