🔥İndirim Trendyol Depoları Boşaltıyor Ne Alırsan 🔥 199₺-249₺

ERKEK M ile kadın M aynı olmaz hocam
zaten bır beden kucuk gıyıyorum kılo verdım normalde L olan sımdı m oluyor onemlı olan gogus kısmı cok bol olmasın meme payı kadınlarda buyuk oluyor o sebeple sordum

Polyester oluyor hocam
Sonrası buram buram ter
Yok böyle düz tişört kumaşları bellidir. Bunlar pamuktan olur polyesterden olan farklı. Ve "%100" pamuk kalite ile alakalı bir terim değildir. Tişörtü kaliteli yapan dokuması ve kumaşın ağırlığıdır. Buram buram ter dediğin şey bununla ilgilidir. Gidip bu ilandaki gibi 150gr kumaş giyersen tabii ki terlediğinde koku yapar.

Yok böyle düz tişört kumaşları bellidir. Bunlar pamuktan olur polyesterden olan farklı. Ve "%100" pamuk kalite ile alakalı bir terim değildir. Tişörtü kaliteli yapan dokuması ve kumaşın ağırlığıdır. Buram buram ter dediğin şey bununla ilgilidir. Gidip bu ilandaki gibi 150gr kumaş giyersen tabii ki terlediğinde koku yapar.
Ben detayına girmedim zaten poşet ile kıyaslandığı için basit bir tabir kullandım anlar belki diyr 😅
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben detayına girmedim zaten poşet ile kıyaslandığı için basit bir tabir kullandım anlar belki diyr 😅
Poşet plastikya o mevzudan dolayı 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,418
Üyeler
188,420
Son üye
kjw37
Geri