şuan en çok dinlediğim o .bakıcam hocam baska onerın var mıdır
Dragonforce,sabaton da eklenebilirRap istersen Kendrick Lamarın gnx albümü hariç takıl güzel şarkıları var untitled 02 ve direkt damn albümü favorimdir mr morale albümünden worldwide steppers hariç bayılırım o şarkıya bir ayrımcılığım var veya şuan aşırı sardığım metallica dinleyebilirsin the unforgiven müthiş bir şarkıdır sad but true şu sıralar favorim kendrick lamarın her şarkısını bilirim ama metallica yeni başladım yavaş yavaş onuda hatim edeceğiz (2025 spotify wrappedda globalde 166k dk ile 61. oldum 14 şubattan ekim aylarına kadar dinledim sonra spotify bıraktım apple music şimdi de yt music geçtim tekrar spotify geçesim var olaylarından dolayı bırakmıştım)
James Browne çok meşhur.
teker teker bakıcam hocam teşekkürler öneri içinRap istersen Kendrick Lamarın gnx albümü hariç takıl güzel şarkıları var untitled 02 ve direkt damn albümü favorimdir mr morale albümünden worldwide steppers hariç bayılırım o şarkıya bir ayrımcılığım var veya şuan aşırı sardığım metallica dinleyebilirsin the unforgiven müthiş bir şarkıdır sad but true şu sıralar favorim kendrick lamarın her şarkısını bilirim ama metallica yeni başladım yavaş yavaş onuda hatim edeceğiz (2025 spotify wrappedda globalde 166k dk ile 61. oldum 14 şubattan ekim aylarına kadar dinledim sonra spotify bıraktım apple music şimdi de yt music geçtim tekrar spotify geçesim var olaylarından dolayı bırakmıştım)
Rica ederim kendrick lamar father time kesinlikle bakın derim kaliteli şarkıdır ve damn albümünün hikayesini izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum neden pulitzer aldığını anlarsınızteker teker bakıcam hocam teşekkürler öneri için
bakayım ona da hocam sardı valla . damn albümünü de baktım begendiklerim oldu en hosuma giden pride oldu biraz popüler ama girişi falan çok iyiRica ederim kendrick lamar father time kesinlikle bakın derim kaliteli şarkıdır ve damn albümünün hikayesini izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum neden pulitzer aldığını anlarsınız![]()
sarıyor hocam a lot biliyorum.Central cee cok sarmıyor kanyenin de bildiğim sarkıları var ama o albümüde bir göz atayımKendrick Lamar'dan "ÖZELLİKLE" Damn albümünü çok beğeniyorum senin de baştan sona kadar dinlemeni kesinlikle öneriyorum. Rap seviyorsan Central Cee hoşuna gidebilir fakat bu biraz göreceli. Kanye West'den kesinlikle Graduation dinlemeni öneririm yine. Playboi Carti, Drake, 21 Savage gibi isimlerde çok iyi. Özellike 21'den a lot şarkısını dinle büyük ihtimalle beğenirsin.
Tahmin etmiştim CC'nin sarmayacağını. Kanye büyük ihtimalle sarar. Rap'te ismi olan reislerdendir.bakayım ona da hocam sardı valla . damn albümünü de baktım begendiklerim oldu en hosuma giden pride oldu biraz popüler ama girişi falan çok iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sarıyor hocam a lot biliyorum.Central cee cok sarmıyor kanyenin de bildiğim sarkıları var ama o albümüde bir göz atayım