🔥İndirim ROG AURA 1200W +80 8074.15TL (Amazon Depo)

Bu atx 3.0 yanma olaylarından ben fazla mı pimpirikleniyorum acaba hocamlar? Kaç defa indirimde gördüm şu ürünü hiç almadım 3.0 diye. 3.1 arıyorum hep daha güvenli olması için
Adam akıllı takılırsa kablolar neden sorun yaşansın ki

1000W olanını almıştım hissiyatı çok kaliteli ve ağır bişi.Daha kullanmadım ama çok sessiz olduğu söyleniyor zaten cybenetics a+ almış ses konusunda %60'a kadar da fan açmıyor.ARGB içinse asus anakart zorunlu kontrol için diğer türlü rainbow yanıyor.
yok kanki oluyor bu arada, bende de 1000 lik olan gold aura var, anakart msi argb kablosunu takarsan kontrol ediliyor. msi centerdan oluyor yani istediğin gibi ayarlayabiliyorsun

2 yıl bitince garanti nasıl sürüyor bilen var mı
benim psuya da lian li 10 yıl garanti vermiş ama filtrleme kapasitörleri falan kötü yani yusuf hoca söylemişti ltec mi ne varmış öyle bir şeydi bulk falan kaliteli yine
Büyük ihtimalle Lian Li de, sorun olduğu zaman support ticket açarsın. MSI da her ürün kayıt yapılıyor, ASUS da büyük ihtimalle yapıyordur, rakibinin arkasında kalmaz diye düşünüyorum gerçi siteleri bence b*k gibi. Feedback için fln ürün kaydı yapılıyordu illa vardır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok kanki oluyor bu arada, bende de 1000 lik olan gold aura var, anakart msi argb kablosunu takarsan kontrol ediliyor. msi centerdan oluyor yani istediğin gibi ayarlayabiliyorsun
Banada saçma gelmişti ztn 😂 ama üstüne gitmemiştim 4.800 civarına ben MPG850 aldım feedback ile 4k de işte. Böyle olmasa 10-12k ya thor veya loki alacaktım. Zaten Asus'un dayatmalarını sevmiyorum.

1000w modelini kullanıyorum zero db olayı var. PSU arkasında bir buton var onu kullanarak bu özelliği açıp kapatabiliyorsunuz. Zaten PSU tierlist ve incelemelerde de kendini kanıtlamış bir model. Üstüne 10 yıl garanti tadından yenmiyor. 1200w modeli de gözü kapalı alınabilir bence.

ASUS ROG STRIX 1200G AURA şu an üst seviye sistem kuranların gönül rahatlığıyla alabileceği güç kaynaklarından biri. 1200W güç kapasitesi sayesinde en güçlü ekran kartlarını ve işlemcileri bile rahatlıkla besliyor, ATX 3.0 uyumlu olduğu için yeni nesil donanımlara hazır geliyor. 80+ Gold verimliliği sayesinde hem stabil hem de tasarruflu çalışıyor, tam modüler yapısı kablo karmaşasını ortadan kaldırıyor. Ayrıca Aura Sync RGB desteği ile kasada görsel olarak da premium bir hava katıyor. En önemli noktalardan biri ise ASUS’un bu modele 10 yıl garanti vermesi; yani uzun vadeli bir yatırım yapmış oluyorsunuz. Üst düzey ve sorunsuz bir PSU arayanlar için kesinlikle tavsiye ederim. 🔥
Geçen hafta aldım aktif olarak kullanıyorum.
Gerçekten premium psu bambaşkaymış.
Kablo kirliliği yok
0db modu var
Kapalı kutu coil whine ile gelmediği sürece dert açacak bir şey yok

Stok geldi dostlar alacak kaçırmasın durumu iyi çizik kararma var üründe orta derece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,864
Üyeler
189,172
Son üye
Chifchi
Geri