🔥İndirim Vatan ekran kartları yine indirimde

5070 den bahseden kim? adam 9070XT yada 5070 Ti demiş ki bu iki kart da 7800XT nin içinden geçiyor.

Ayrıca artık olay saf güç değil hoş saf güç bile olsa 7800XT nin gücü ne ki söz konusu olsun? 2 nesil önceki 10GB 3080 ile aynı saf güce sahip fakat fark şurada 3080 de DLSS 4 var ve RTX performansı fersah fersah daha iyi. 7800XT RT de 4060 Ti ın bile gerisinde. Buyur kanıtı da Techpowerup. Şimdi bu seviyede bir kart için neyin saf gücünden bahsediyoruz? yeterince güçsüz ve üstüne üstlük teknolojik açıdan vasat bir kart.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
ulan 7800xt nin gücü ne ki nasıl bir cümledir ? 7800xt den bahsediyoruz 2k kartı 2k kartını böyle aşağılayacaksak o zaman gtx 1600 serisi kullananlar ölsün :D her şey saf güç değil ama %10-15 performans farkı için de gidip kart değiştirilmez. Gidip RT karşılaştırması yapman da komik kimsenin umrunda değil :D , he bir de 5070 ti diyorsun 4060 ti den 7700xt den bile geçilmez 5070 ti ye eğer gidip 1080p den 2k ya geçmeyeceksen veya 2k dan 4k ya geçmeyeceksen en az 2 nesil çıkmasını beklemeden kart değiştirilmez mantıklı olmaz. 3080 ile aynı saf gücü demişsin bu çok mantıksız bir karşılaştırma :D öyle yapacaksak o zaman 5070 6950xt den güçsüz bir kart 2 nesil önceki kart yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3080ti'den geçmeye değer kart var mı?
9070xt veya 5070 ti ha ama 3080 ti gibi bir kartın ömrü daha uzun eğer ilerde 4k ya geçerim diyorsan geçilir.

Son düzenleme:
Bu kampanya sizce haftaya cumartesine kadar sürer mi kart o zaman hesap kesime giriyor alabiliyorum

Ertugrul kardeşim boşver yorulma hiç dogruları soyleyince morali bozuluyor bu arkadasın boşver bilgili birisi değil oc uv yapip anlayacak kafada birisi de değil onun istedigini soylemedigin sürece dogru değil kafasinda kendisi memnun degil diye karta bok atanlardan :) Bu arada benim yan char oldun :)
Verdiler mi emzigini?

Alacak olanlar bilsin diye yazıyorum. Kartin gürültüsü oldukca yüksek
Bu karta gürültüsüz diyenler ya duyma kaybi yasiyordur ya da kasasinda 15 tane fan oldugu icin hissetmiyordur. Ya da hayatında sessiz çalışan bir kart kullanmamistir. Bu fiyata bu kadar olur denebilir elbet ama öyle sessiz bir kart beklemeyin. Gayet fark edilir seviyede yüksek sesle çalışıyor daha ilk kademede bile fanları. Sonra elinizde kalmasın. Bakmayin buradaki fanatik ergenlere.
Alındı galiba "senin bu karttan memnun kalman zor değiştir bence" deyince. Kartın bir sürü videosu var, buradaki kullanıcılar da inceleme yapmış hala "yalan söylüyosunuz aşırı gürültülü bi kere taam mı!!" diye yanıt veriyor. Sanki karta dünyanın en iyi modeli denildi. 39K'ya aldığı 2 slot kalınlığındaki ve 30 cm uzunluktaki 300 watt tüketen 5070 Ti oyunlarda maksimum 70 civarı derece görüyor, UV yapınca performans kayıpsız 60'lı derecelere düşüyor %40-45 fanla ama yine de yaranamıyor beklentilere bak. Neyse hocam sen ben olduğun için sana yazarak şizofren olmuş oldum, kendimden özür diliyorum. Sonuç olarak Inno asla alınmaz çok kötü kart, delikanlı adam en az 5 slot kalınlığında ekran kartı kullanmalı
Kartin sesini duymak için kasanin icine girmem lazim vb laflar eden sen degil misin? Bu ne demek? Kart sessiz dedin simdi kıvırmam. Ya da kivir bana ne.

Ya senin işitme kaybin var ya da kasanda 10tane fan olduğu için sesi ayirt edemiyorsun.
İnsanlara yanlış bilgi vermeye utanmiyor musun hala laf cambazligi yapiyor. Ya da işte diger tipleme gibi GPU'nun dibine fan dizmissindir. O nasil tasarim lanm gözüm kanadi. Kasa degil kümes kurmuş.:))

Bu arada muhtemelen ayni kisisiniz degilse de cok sorun degil o garip grup profil fotolarınızdan belli ne kafada olduğunuz. Mafya özentileri..

Sizi kaale alip cevap da vermemek lazim da işte kendinizi bir sey saniyorsunuz sonra.

"Memnun olmadığın ürünü sat memnun olabileceğin ürünü al" temalı mesajı toksikliğe yorduğuna göre baya uzman bir arkadaşsın bu konularda. Hayatta bol şans hacı bu bakış açısıyla. Hala kart gürültülü, gürültüsüz diyenlere inanmayın falan diyor. Tüm eksileri artıları belli olan bir ürün için fazla gerdin kendini.
Tavsiyene ihtiyac olan soran olursa söylersin. Ayrica biz bilmiyorduk onu yapmayi iyi ki söyledin zeka küpü seni.

Son düzenleme:
Alındı galiba "senin bu karttan memnun kalman zor değiştir bence" deyince. Kartın bir sürü videosu var, buradaki kullanıcılar da inceleme yapmış hala "yalan söylüyosunuz aşırı gürültülü bi kere taam mı!!" diye yanıt veriyor. Sanki karta dünyanın en iyi modeli denildi. 39K'ya aldığı 2 slot kalınlığındaki ve 30 cm uzunluktaki 300 watt tüketen 5070 Ti oyunlarda maksimum 70 civarı derece görüyor, UV yapınca performans kayıpsız 60'lı derecelere düşüyor %40-45 fanla ama yine de yaranamıyor beklentilere bak. Neyse hocam sen ben olduğun için sana yazarak şizofren olmuş oldum, kendimden özür diliyorum. Sonuç olarak Inno asla alınmaz çok kötü kart, delikanlı adam en az 5 slot kalınlığında ekran kartı kullanmalı

Sizie eğitimi veremediler iste. Okudugunu anlama kapasiteniz yok o nedenle. Yazik la. :)) hem okudugunu anlamaktan aciz hem de tavsiye falan vermeye calisiyor. Hayir okumayi anlamayi bilmiyorsan haddini bil bari.

Sizie eğitimi veremediler iste. Okudugunu anlama kapasiteniz yok o nedenle. Yazik la. :)) hem okudugunu anlamaktan aciz hem de tavsiye falan vermeye calisiyor. Hayir okumayi anlamayi bilmiyorsan haddini bil bari.
Gidin başka yerde kavga edin indirim takip etmeye giriyoruz buraya 2 cümle kavga etmeden adam gibi tartışın LA

Alacak olanlar bilsin diye yazıyorum. Kartin gürültüsü oldukca yüksek
Bu karta gürültüsüz diyenler ya duyma kaybi yasiyordur ya da kasasinda 15 tane fan oldugu icin hissetmiyordur. Ya da hayatında sessiz çalışan bir kart kullanmamistir. Bu fiyata bu kadar olur denebilir elbet ama öyle sessiz bir kart beklemeyin. Gayet fark edilir seviyede yüksek sesle çalışıyor daha ilk kademede bile fanları. Sonra elinizde kalmasın. Bakmayin buradaki fanatik ergenlere.

Kartin sesini duymak için kasanin icine girmem lazim vb laflar eden sen degil misin? Bu ne demek? Kart sessiz dedin simdi kıvırmam. Ya da kivir bana ne.

Ya senin işitme kaybin var ya da kasanda 10tane fan olduğu için sesi ayirt edemiyorsun.
İnsanlara yanlış bilgi vermeye utanmiyor musun hala laf cambazligi yapiyor. Ya da işte diger tipleme gibi GPU'nun dibine fan dizmissindir. O nasil tasarim lanm gözüm kanadi. Kasa degil kümes kurmuş.:))

Bu arada muhtemelen ayni kisisiniz degilse de cok sorun degil o garip grup profil fotolarınızdan belli ne kafada olduğunuz. Mafya özentileri..

Sizi kaale alip cevap da vermemek lazim da işte kendinizi bir sey saniyorsunuz sonra.

Tavsiyene ihtiyac olan soran olursa söylersin. Ayrica biz bilmiyorduk onu yapmayi iyi ki söyledin zeka küpü seni.

La MSI fanboyu, bak kibar konuşuyorum La diyorum Lan yerine.

Bütün boklamalarının cevapları zaten defalarca verildi. Kimse kartın stok haline düşük devirli veya premium ürün sessizliğinde gibi şeyler yazmadı. Ne kadar ekmek o kadar köfte denildi. Hangi modeller yerine tercih edilir, hangi modeller bu paraya bulunursa bunun yerine tercih edilmeli bunlar hep yazıldı başka konularda. 1400 RPM'deki ses için kullandığım ifadeyi de kartın geneline demişim gibi yazmışsın manipülasyon için.

"MSI alamadım:(" diye zırladığın için "elindekini uyguna aldığın için satarsan zarara uğramazsın model yükselt memnun değilsen" dedim "önerine ihtiyacım yok zeka küpü seni" falan diyorsun. Farklı bakış açılarına kapalıysan, "tek doğru ağzımdan çıkandır" diyorsan teknoloji forumunda işin ne? Kur kendi dinini sonra bekle inanan olur belki diye.

SFF kartların yüksek devir çevirdiğini bilmeyen mi var? Sen bir sır mı açığa çıkarmış oldun şimdi? Bütçem 40'a sınırlı diyen gider SFF 5070 Ti alır UV yapar kullanır, bütçem 55 diyen gider 3.5 slotluk 5070 Ti alır herkesin ihtiyacı ve isteği farklı. Neyi neyle kıyaslıyorsun? Ben UV yapılmış halini sessiz buldum ve memnun kaldım, sana UV'li hali bile gürültülü gelmiş olabilir. Bu beni "yanlış bilgi yayan biri" yapmaz. Hakikaten aşırı dar bir pencereden bakıyorsun dünyaya

"Herkes şikayet ediyor lanet ediyor" diye yaygara yaptın "Link atar mısın okuyayım" dedim hiçbir elle tutulur cevap veremedin sataşma modunu açtın, "Toksiksiniz"e bağladın.

Komedi filminden alınmış görüntüye mafya özentiliği demen de yardı bu arada.

Yukarıdaki arkadaş haklı konu kirleniyor. Senin gibi ağzı ve niyeti bozuk bir huysuza verilmiş son cevabımdı bu.

Seni şimdi engelleyip sonsuzluğa uğurluyorum, bir daha yazma bana. Sen de engellersen makbule geçer. Kendinle kavga etmeye ve millete Einstein'lık taslamaya devam edebilirsin

Konuyu kirlettiğim için forum halkından özür dilerim

5080 solid core oc den mi bahsediliyor çok ses yapıyor diye takip edemedim kavganızdan

5080 solid core oc den mi bahsediliyor çok ses yapıyor diye takip edemedim kavganızdan
Bu arkadaşlar her postun altında kavga ediyor forum zevkimizi bozuyor valla bıktım ya. Ben de anlayamadım solid core düşünüyordum, daha önce alıp iptal etmiştim siparişi

Bu arkadaşlar her postun altında kavga ediyor forum zevkimizi bozuyor valla bıktım ya. Ben de anlayamadım solid core düşünüyordum, daha önce alıp iptal etmiştim siparişi
Valla bende düşünüyordum aynı kartı
acaba cumartesiye kadar kampanya olur mu kart ekstresini bekleyeceğim çünkü

Valla bende düşünüyordum aynı kartı
acaba cumartesiye kadar kampanya olur mu kart ekstresini bekleyeceğim çünkü
Zotac 5080 4k 240hz monitorle kullaniyorum. Asiri memnunum. Ne coil whine ne isinma sorunu yasamadim.

Zotac 5080 4k 240hz monitorle kullaniyorum. Asiri memnunum. Ne coil whine ne isinma sorunu yasamadim.
Hangi modelini kullanıyorsunuz hocam
Birde 4 k da vram den dolayı yeterli geliyor mu yoksa 5090 mı çıkmak gerekir tabi fiyat anlamında 100 bin fark olur

Hayır. İnno3d 5070 ti oc x3 modeli ses ediyor mu etmiyor tartışması.

@martinnnn belki sizin yaşadığınız deneyim farklıdır ve ekran kartınız gerçekten de sesli çalışıyor olabilir. Ancak benim burada referansım olabildiğince objektif olan Abdullah Hacıgül videosudur.

Gayet fark edilir seviyede yüksek sesle çalışıyor daha ilk kademede bile fanları. Sonra elinizde kalmasın. Bakmayin buradaki fanatik ergenlere

Dolaylı olarak @Abdullah Hacıgül'ü fanatik ergenler kategorisine koymuş oldunuz. Moderatörler banlayın arkadaşı. :hoba::blobdance::kedi:

Şaka şaka. Bu sebeple adam mı banlanır?

Ancak sizin biraz daha açık fikirli olmanız gerektiğini ve diğer arkadaşların başta dediği gibi sizin ürününüzde yaşanan bir sorundan veya sizin kulak hassasiyetinizin yüksek olmasından mütevellit böyle bir durumun yaşanabileceğini göz önünde bulundurmanız gerekmekte diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Uygunsuz davranış
Bence bu üstün tavsiyelerini kendine sakla.
Sen diğerinin alt hesabisin heralde. Ayni toksiklik seziliyor.
Beyler bu kartlar gürültülü.
Gürültüsüz diyenler büyük ihtimal kasasina 10fan doldurmus ergen gencler.
Ona göre alın veya redditte aratin zaten herkes belirtmis gürültülü olduklarini.
BOMBOŞ BEYİN HADİ GİT ANANIN YANINDA AĞLA CEVAP BİLE YAZMAM VELET SENİ :D

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,949
Üyeler
189,947
Son üye
Atall
Geri