kyemre058
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 285
Fiyatı normal fakat taksit seçeneği arayanlar düşünebilir. https://www.hepsiburada.com/inno3d-...fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.76.3
Vatan 40a verdi 2-3 hafta önce, üstüne Resident Evil Requiem verdi. Orada da peşin fiyata 6 taksit vardı.Fiyatı normal fakat taksit seçeneği arayanlar düşünebilir. https://www.hepsiburada.com/inno3d-rtx5070ti-x3-oc-16gb-256bit-gddr7-3x-dp-hdmi-dlss-4-nvidia-reflex-2-n507t3-16d7x-176068n-ekran-karti-p-HBCV000084KVW3?magaza=Techburada&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:akakce.mdricecomp&utm_content=agnm:hb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.76.3
Vatan 40a verdi 2-3 hafta önce, üstüne Resident Evil Requiem verdi. Orada da peşin fiyata 6 taksit vardı.
Diğer kartlara 3 taksit var ama yine de hiç yoktan iyi.Vatanda sadece iki karta 6 taksit oluyor oda paraf ve kuveyt turk digerlerinde yok
Maximum ve word'e hiç taksit yok vatanda bu çok can sıkıcıDiğer kartlara 3 taksit var ama yine de hiç yoktan iyi.
2 3 hafta önce 2 3 hafta önceydi kral. Vatanın 2 3 hafta önceki indirimini baz alıp 40a 5070Ti bekleyebilirsin sen.Vatan 40a verdi 2-3 hafta önce, üstüne Resident Evil Requiem verdi. Orada da peşin fiyata 6 taksit vardı.
Arada bi diğer kartlara da açıyorlar. Laptop falan aldım World ile 9 taksit. Keza monitör de.Hepsiburada'da peşin fiyatına 9 taksit sadece Hepsiburada Preimum Worldcard'la oluyor.
hocam tam olarak neye istinaden alınmaz? 3 ay önce aldım tam bir f/p canavar gibi kart. rakiplerine göre fiyat avantajı var soğutması biraz küçük evet ama UV ile bir şekilde halledebiliyorsun. Açıklama yaparsan sevinirizINNO3D alınmaz.
Malzeme kalitesi olarak kötü kral bunun yerine Galax tercih etmek daha doğru bence soğutma konusunda daha başarılı malzeme kalitesi olarakta daha iyi. 4070 kullanıyorum çift fanlı 2k da ultra ayarlarda 65 dereceyi geçmiyor %93 kullanımda Cyberpunk2077 oyununda.hocam tam olarak neye istinaden alınmaz? 3 ay önce aldım tam bir f/p canavar gibi kart. rakiplerine göre fiyat avantajı var soğutması biraz küçük evet ama UV ile bir şekilde halledebiliyorsun. Açıklama yaparsan seviniriz
Hocam takılma malzemeye kronik problemi, güç tasarımında hata yoksa en ucuzunu alıp geçerim yıllardır. Orta üst seviye kartlarda hep zotac inno3d gibi markalardan devam ettim en ufak problem çıkartmadılar. Yükte 55 derece çalıştırma fantezisi yoksa uv ile çok performans kaybetmeden 60 61 derecede çalışıyor bu kartlar.Malzeme kalitesi olarak kötü kral bunun yerine Galax tercih etmek daha doğru bence soğutma konusunda daha başarılı malzeme kalitesi olarakta daha iyi. 4070 kullanıyorum çift fanlı 2k da ultra ayarlarda 65 dereceyi geçmiyor %93 kullanımda Cyberpunk2077 oyununda.