🔥İndirim Thrustmaster F1 Yarış Direksiyonu 12.349 TL - Son 1 Yılın En İyi Fiyatı

ilerde falan alırım alırsam. zaten anlık bir heves olduğunun farkındayım ama insanın iştahı durmuyor.
Övünmek veya hava atmak için söylemiyorum arabam da var g29da var ikisini de geçen sene aldım su an ikisine de hevesim yok beyler ilk aldığımda çok iyi heves vardı tabi ha araba ihtiyaç orası ayrı ama ona bile yok gerçek direksiyona bile kalmiyor heves artık o yüzden max 2 hafta kullanıp kaldıracağınız ürüne para harcamayın

Son dönem direksiyon konularında anlamadığım bi durum var, herhalde alacak arkadaşın bütçesini daha çok düşünüyor arkadaşlar, yardımcı olmak istiyorlar sağolsunlar :D

Şimdi neye göre kime göre "bi süre sonra sıkıyor" deniliyor :)
Ben sıkılmadım yıllardır :)

VR gözlük sorana da aynısını diyen var, bi süre sonra sıkıyor, hevesini alıyorsun diye. Çocuk mu bu hevesini alıp kenara atacak? :)

Ha şu var, gidip rastgele oyun alıp oynamaya çalışan da var, o oyunun hastası olduğu için bilerek alıp oynayan da...
Eğer bilinçsiz bi tüketici iseniz, evet sadece heves uğruna alıp kullanırsanız, başkalarının lafıyla hareket ediyorsanız zevk almayabilirsiniz, tesadüfen çok hoşunuza gitmezse tabi.

Ama zaten ne yapacağınızı biliyorsanız, evde direksiyonla, VR'la, şununla bununla takılacaksanız, bunları ona göre araştırıp alıyorsunuz.

Kendiniz bu şekilde almadıysanız, bi heves iki direksiyon sallayıp beceremediyseniz, "bıkıyorsun bi süre sonra" demeyin lütfen :) Her direksiyon mesajında görüyorum neredeyse, bu şekilde genelleyemezsiniz arkadaşlar, lütfen :D

hocam konudan bağımsız olarak bir sorum olacaktı. bende almayı düşünüyorum şu direksiyon setlerinden ama işte beklediğim gibi olmaz bir anda ilgimi kaybederim parası boşa gider gibisinden düşünüyorum. sizce böyle bir şey olur mu?
Hocam siz genel olarak çok uzun yıllar boyunca kullanmak istediyseniz veya genel olarak motosporlara ilginiz varsa veya genel olarak kamyonlara ilgi duyuyorsanız ve bu ilgi anlık değil uzun bir sürecin parçası ise ben şahsen tavsiye edebilirim. Genel olarak ets hakkında konuşamam ancak simracing içerisine girmeyi planlıyorsanız hem çok pahalı bir süreç (ucuz alternatifleri var başlangıçta) hem aşırı ilgisi olmayan birisine monoton gelebilir hem de genel olarak öğrenim aşaması zor bir süreç. Eğer kısa sürede bırakmayacağınızı inanıyorsanız ve bıraktığınızda 2. elde satmak için efor sarf etmeye okeyseniz bence güzel bir hobi. Beraber oynayabileceğiniz bir arkadaş grubu var ise çok olumlu etkilediğini de söyleyebilirim eğlence açısından. Ama o kadar vakit işte işkence çekiyorum bir de eve gidince mi zorluk yaşayacağım diyorsanız almayın.

Hocam siz genel olarak çok uzun yıllar boyunca kullanmak istediyseniz veya genel olarak motosporlara ilginiz varsa veya genel olarak kamyonlara ilgi duyuyorsanız ve bu ilgi anlık değil uzun bir sürecin parçası ise ben şahsen tavsiye edebilirim. Genel olarak ets hakkında konuşamam ancak simracing içerisine girmeyi planlıyorsanız hem çok pahalı bir süreç (ucuz alternatifleri var başlangıçta) hem aşırı ilgisi olmayan birisine monoton gelebilir hem de genel olarak öğrenim aşaması zor bir süreç. Eğer kısa sürede bırakmayacağınızı inanıyorsanız ve bıraktığınızda 2. elde satmak için efor sarf etmeye okeyseniz bence güzel bir hobi. Beraber oynayabileceğiniz bir arkadaş grubu var ise çok olumlu etkilediğini de söyleyebilirim eğlence açısından. Ama o kadar vakit işte işkence çekiyorum bir de eve gidince mi zorluk yaşayacağım diyorsanız almayın.
Peki doğru bir marka mı sizce ? Ya da başka önerdiğiniz bir marka model var mı?

Peki doğru bir marka mı sizce ? Ya da başka önerdiğiniz bir marka model var mı?
Buradaki ürün direksiyon seti değil sadece simit, motorsuz gelir yani.

Türkiye'de gerçekten simracing e başlamamak istiyorsanız genel olarak 2 seçeneğiniz var:
En ucuz direct drive direksiyon seti - PXN V10
Hızlıca 2. elden satabileceğiniz direksiyon seti - G29

Ben pxn hiç kullanmadım ancak forumda çok öneriyorlar ve bu fiyata direct drive bulmanız gerçekten imkansız. Ancak vites geçişleri kötü diyen çok gördüm vites kulakçıkları elimi kesecek gibi hissettiriyor diyenleri de gördüm az da olsa.

G29 da klasik logitech giriş seviyesi direksiyon seti. Gerçekten hoşuna gidecek mi hiç emin olmayan kişilere önerilebilecek bir direksiyon seti. 2. el ürün satmaktan çekinmiyorsanız genel olarak çok popüler bir ürün olduğu için pxn den daha kolay satabileceğinize inanıyorum.

Türkiye'de Thrustmaster hem giriş segmenti hem orta segmentleri bence pahalı. Orta segment bir şey almayı planlıyorsanız Moza R3 alabilirsiniz, ancak başlamak için bu kadar paralar vermeyin bence.

Geri