Intel Ultra 7 270K Plus 17.639 TL !!

hala rekabetçi fiyat politikasından uzak şu fiyat bile. intel sükse yaratması gerekirken hala fiyat konusunda çoook uzakta takılıyor ülkemizde.

Tamam dostum niye çene dövüyoruz? cinebench R23 200mb lık uygulama indir multi yap yanına da hwinfo aç görelim bakalım 59-60 da tutuyor mu tutmuyor mu, istediğin ayarı yapıp istediğin voltajı da düşürebilirsin sıkıntı yok sadece işlemcinin 180W çektiğini görelim hwinfo da yeter.
Biraderim sen otistik misin 180w cektigi oyunlarda ss var diyorum acınca atayım diyorum yok cinebench yok o yok bu.

Biraderim sen otistik misin 180w cektigi oyunlarda ss var diyorum acınca atayım diyorum yok cinebench yok o yok bu.
Olum otistik olan sensin halen ss falan diyorsun yalanın dibine vurmuşsun. Bana ne senin loading ekranında shadering yaparken ki sıcaklığından.

Sana düzgünce R23 multi yap at diyoruz bık bık ötüyorsun. Kıytırık 240mm soğutucu ile 180W güç tüketen işlemciyi 59 derecede tuttuğunu sallayıp bir de bunu inandırmaya çalışman başlı başına rezalet zaten. Hadi kaybol.

Olum otistik olan sensin halen ss falan diyorsun yalanın dibine vurmuşsun. Bana ne senin loading ekranında shadering yaparken ki sıcaklığından.

Sana düzgünce R23 multi yap at diyoruz bık bık ötüyorsun. Kıytırık 240mm soğutucu ile 180W güç tüketen işlemciyi 59 derecede tuttuğunu sallayıp bir de bunu inandırmaya çalışman başlı başına rezalet zaten. Hadi kaybol.
Ya cocuk her 180w ceken uygulama aynı sıcaklıgı mı veriyor sen ne bilgin varda konusuyorsun oyundaki 130 veya 180e ilr stress testindeki 180w ın sıcaklıgı bir mi yalan borcumuz mu var Allah allah. Alan adamda hergun stress testi yapmaya alıyır islemciyi zaten oyunda anlık 180w cekerken derecesi bu stress testindeki 180w ile oyundaki 180wın alakası yok bunu ogren once bos bos konusma burda

Ya cocuk her 180w ceken uygulama aynı sıcaklıgı mı veriyor sen ne bilgin varda konusuyorsun oyundaki 130 veya 180e ilr stress testindeki 180w ın sıcaklıgı bir mi yalan borcumuz mu var Allah allah. Alan adamda hergun stress testi yapmaya alıyır islemciyi zaten oyunda anlık 180w cekerken derecesi bu stress testindeki 180w ile oyundaki 180wın alakası yok bunu ogren once bos bos konusma burda
Oğlum test yap at görek o zaman

9700x halen daha iyi fiyat konusunda tabii render vs işleri için başka . En azından intel k serisi gibi overclock için illa ki z serisi anakart olacak sorunu yok ortalama bir b 650 ile güzel gidiyor
Her konunun altında sidik yarıştırmasak mı bahsettiğin işlemci düz orta segment oyun işlemcisi 270k Plus direkt tepe seri intelin en yeni ve en güçlü işlemcisi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@furkangorur

Oğlum test yap at görek o zaman
Ya kardesim ben cinebenchde 180w ken mi dedim oyunda diyorum oyunda aloooo uyanamadınız mı bugun. Oyunda 180w iken alacagı derece ile stres testindeki 180w iken alacagı derecenin alakası yok

Ya kardesim ben cinebenchde 180w ken mi dedim oyunda diyorum oyunda aloooo uyanamadınız mı bugun. Oyunda 180w iken alacagı derece ile stres testindeki 180w iken alacagı derecenin alakası yok
Doğru diyonda maximum 10 derece oynar 70 ise stress testi altında gayet iyi.

Oğlum bak ağzımı bozdurucan onu diyorum işte testi at 70 ise sen doğruyu söylüyorsun. Algılayamıyor musun iq seviyen mi düşük ?
Abim bak sabah sabah sayıyla mı veriyolar pc actıgımda atacam diyorum zaten ne bos bos devam ettiriyosunuz konuyu

hocam şimdi bunu alsam rakibi amd işlemciye göre daha pahalı bi anakart almam mı gerekecek
Hayır üzerine initelde anakartlar daha sık indirime giriyor ince overclock yapmayı planlamıyorsan b860 tomahawklar vs 7 k bandına düşüyor z890 tomahawklar 10-11k bandına düşüyor amdde bu fiyata düzgün anakart bulamıyorsun ki intelde bunlar üst segment

Gençler şu işlemcinin max 15'ten satılması lazım bence 13-14. Almayın, fiyatıda düşer bunun. 15 üstü vermeyin, intel platformuna göre güzel işlemci. Yüksek watt çok ısınıyor, 360mm şart. 13-14'e falan düşerse alınır o fiyatta ölü soket muhabbeti boş iş, ama bu fiyatta ölü soket muhabbeti yapılır. Oyun için çok mantıklı değil, render işi yapıyorsanız mantıklı. Fakat her cache etme içinde alınmaz, bazı programlarda amd ile intel kafa kafaya, bazılarında ise intel 2 kat fark atıyor.

Geri