🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

9.841
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam ürün adını yani ne olduğunu da yaz bence millet boşa tıklamasın.
Benim şahsen ona uğraşacak vaktim yok, linke tıklayıp neymiş diye bakmak çok zor bir şey olmasa gerek.

Gerek yok hocam siz gönderin bundan sonra ben atmama kararı aldım.
Mantıklı tavsiyelerde genel tavrın böyle mi oluyor genelde? Trip atmaya gerek yok.

Birşeye tıklıyorsam ne olduğunu bilmek isterim. Paylaşırken de aynı özveri ile davranırım, ortalığa boş link bırakmam, SS koymaya dahi üşenmem. Demin de birisi fiyat yazmamışsın kaçtan gördün de fırsat diye attın bilmiyoruz demiş. Bunlar eleştirel değil topluluk yararına yapıcı tavsiyeler.

Mantıklı tavsiyelerde genel tavrın böyle mi oluyor genelde? Trip atmaya gerek yok.

Birşeye tıklıyorsam ne olduğunu bilmek isterim. Paylaşırken de aynı özveri ile davranırım, ortalığa boş link bırakmam, SS koymaya dahi üşenmem. Demin de birisi fiyat yazmamışsın kaçtan gördün de fırsat diye attın bilmiyoruz demiş. Bunlar eleştirel değil topluluk yararına yapıcı tavsiyeler.
atmak zorunda değil sizde tıklamak zorunda değilsiniz çok merakliysaniz kendiniz maaşlı eleman tutup takip edin

her ek bilgi faydalı olacaktır muhakkak

Gerek yok hocam siz gönderin bundan sonra ben atmama kararı aldım.
Yazma kanka ona, o kendisi yazmıyor. Kendisine uşak tutmuş sanki, başkası kendisinin kaça aldığını sorunca söylemiyor, fakat kendisi başkalarına fiyatını at diyor. Bencil insanlara yardım etmeyin.

Bu sabah elime ulaştı kulaklık. Şu ayarı yaptım ve muazzam ses alıyorum. 3 yıldır gamepower medusa kullanan biri olarak mağaradan çıkmışım gibi bir şey oldu :D
Haydaa ben bunu kaçırmışım 3 aydır monitörden ses kasıyorum kulaklık alamadım da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,151
Üyeler
192,896
Son üye
berkeatahan
Geri