elemin
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,579
YemişlerBedava
YemişlerBedava
Şunlara gördüğünüz ilk fiyatı yazsanız keşkem de paylaşımın bi manası olsa.
12binŞunlara gördüğünüz ilk fiyatı yazsanız keşkem de paylaşımın bi manası olsa.
hocam ürün adını yani ne olduğunu da yaz bence millet boşa tıklamasın.
Gerek yok hocam siz gönderin bundan sonra ben atmama kararı aldım.hocam ürün adını yani ne olduğunu da yaz bence millet boşa tıklamasın.
Benim şahsen ona uğraşacak vaktim yok, linke tıklayıp neymiş diye bakmak çok zor bir şey olmasa gerek.hocam ürün adını yani ne olduğunu da yaz bence millet boşa tıklamasın.
senin yerinede satın alip kargolasın bencehocam ürün adını yani ne olduğunu da yaz bence millet boşa tıklamasın.
Mantıklı tavsiyelerde genel tavrın böyle mi oluyor genelde? Trip atmaya gerek yok.Gerek yok hocam siz gönderin bundan sonra ben atmama kararı aldım.
atmak zorunda değil sizde tıklamak zorunda değilsiniz çok merakliysaniz kendiniz maaşlı eleman tutup takip edinMantıklı tavsiyelerde genel tavrın böyle mi oluyor genelde? Trip atmaya gerek yok.
Birşeye tıklıyorsam ne olduğunu bilmek isterim. Paylaşırken de aynı özveri ile davranırım, ortalığa boş link bırakmam, SS koymaya dahi üşenmem. Demin de birisi fiyat yazmamışsın kaçtan gördün de fırsat diye attın bilmiyoruz demiş. Bunlar eleştirel değil topluluk yararına yapıcı tavsiyeler.
Mantıklı tavsiyelerde genel tavrın böyle mi oluyor genelde? Trip atmaya gerek yok.
Birşeye tıklıyorsam ne olduğunu bilmek isterim. Paylaşırken de aynı özveri ile davranırım, ortalığa boş link bırakmam, SS koymaya dahi üşenmem. Demin de birisi fiyat yazmamışsın kaçtan gördün de fırsat diye attın bilmiyoruz demiş. Bunlar eleştirel değil topluluk yararına yapıcı tavsiyeler.
Yazma kanka ona, o kendisi yazmıyor. Kendisine uşak tutmuş sanki, başkası kendisinin kaça aldığını sorunca söylemiyor, fakat kendisi başkalarına fiyatını at diyor. Bencil insanlara yardım etmeyin.Gerek yok hocam siz gönderin bundan sonra ben atmama kararı aldım.
Haydaa ben bunu kaçırmışım 3 aydır monitörden ses kasıyorum kulaklık alamadım daBu sabah elime ulaştı kulaklık. Şu ayarı yaptım ve muazzam ses alıyorum. 3 yıldır gamepower medusa kullanan biri olarak mağaradan çıkmışım gibi bir şey oldu![]()