🔥İndirim Samsung Galaxy Buds 4 Pro - 9839 TL - Hepsiburada

iPhone kullanıyorsan mantıklı hocam. Yoksa mantıklı değil 😂
mantıklı, android 17 ile beraber tüm özellikleri çalışıyor. apple ürünlerindeki gibi AAC üzerinden ses veriyor. ANCsi en iyilerden biri vs vs daha pek çok şey konuşulur. en iyi tws değildir kendisi, özellikle crini taglayıp da yağlayıp ballamaya gerek yok.

Daha zam yememiş 11k ya airpods pro 3 alırım
Onun da hifi protokolü sadece apple'da çalışıyor.
Xiaominin kulaklıkları da sadece Xiaomi de.
Her markada çalışan arıyorsanız Sony almalısınız.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

codec biraz pazarlama hamlesi farklı marka da aac codec ilede aynı sesi alacaksınız
en iyi twsdir kendisi samsung eskisi gibi yerel fiyatlandırmaya çok özen göstermiyor fiyat haliyle boru
Hayır codec keisnlikle fark ediyor da dinledigin yere göre de değişiyor. Hifi müzik dinleyeceksiniz tidal,deezer veya Apple müzik kullanmalısınız.
Şöyle düşünün;
İyi bir oyun deneyimi için ne gerekli ilk olarak iyi bir internet. Burada internet gelen çıktı yani müzik servis sağlayıcin. İstersen 5090 sistem topla netin çöpse oyun istediğin gibi geçmez.
İkinci olarak o gelen interneti kullanabilmek için iyi bir sistemin olması lazım. Buradaki sistemimiz ise telefonun oluyor.
Ve son olarak iyi bir İnternet var PC var ne eksik iyi bir monitör. Burada monitörümüz kulaklıktır. Kulaklığın ne kadar iyise müzik deneyimin. Monitörün ne kadar iyiyse oyun deneyimin daha iyi olur.

Son düzenleme:
5 senedir Buds 2 kullanıyorum. Telefonum şuan S24 Ultra. Buds 3 Pro ilk çıktığında indirimden 5000TL'ye denk getirip aldım. Kargodan geldiği gün geri kutulayıp iade ettim. Kulakta durmuyor, 4 arkadaşıma denettim hiçbirinin kulağında rahat olmadı. Ses olarak da Buds 2'den sonra anlaşılır bir fark yoktu. İade ettim Buds 2 ile devam ediyorum. Daha da Samsung kulaklık alacağımı sanmıyorum :( alacak arkadaşlar mutlaka bir mağazada falan denesin derim

Kullanıyorum memnununum.
Samsung Buds Sağırlar İçin Kulak Cihazı Özelliği var . Kulak cihazları 30 Bin tl. Bunun Kulak cihazı özelliği nasıl ? Babama almayı düşünüyorum.

Aşırı abartı fiyat bence. Max 5k veririm o da vermem muhtemelen alternatif güzel modeller var daha ucuza
Açılcası babam işitme sorunu yaşıyor. İşitme cihazları 30 bin tl den başlıyor kötüsü. Bence İşitme cihazı özelliği iyiyse gerçekten bedava fiyat alıcam

Son düzenleme:
Samsung Buds Sağırlar İçin Kulak Cihazı Özelliği var . Kulak cihazları 30 Bin tl. Bunun Kulak cihazı özelliği nasıl ? Babama almayı düşünüyorum.

Açılcası babam işitme sorunu yaşıyor. İşitme cihazları 30 bin tl den başlıyor kötüsü. Bence İşitme cihazı özelliği iyiyse gerçekten bedava fiyat alıcam
Ona bir şey diyemem maalesef.İşitme cihazı özelliğini denesem bile yorum yapamam

bende 4 var memnunum proyu düşünemiyorum :)

samsung core yada buds fe vardı

gerçi onlarda 2-3k lara çıkmış xiaomi modellerine cmf varsa onlarda güzel
4 çok iyi değil bence, en azından fiyatına göre zayıf kalıyor ama Pro güzel diyorlar denemek isterdim cidden 😀

Buds 3 pro ile 4 pro arasında kalmıştım. Ama Buds 4 pro almayı düşünüyordum zaten, fakat bu konuya denk gelmiş olmam ne biçim bir şanstır bilemedim :D Bu fiyat ile beraber Buds 3 pro ile arasında 1300 ₺'lik fark oldu artık. Bence Buds 3 yerine 4 almak şuan için daha mantıklı oldu..

Buds2 kullanıyorum memnunum elimde buds3 açılmamış var ihtiyac sahibi varsa geçen ay almıştım

Geri