bunun psusuna güvenebilirmiyiz peki 9700x falan yapıp alsak sorun olurmu anakartıdfa b850 yapıpBeyler bişey diycem, ssd 500 gb tek o yanı kötü ama fiyat iyi değil mi yoksa benim fiyat alğım mı bozuldu.
ocypus güzel bir marka bence, forumda soğutucu ve kasalarınıda gördüm bugün indirim var diye yazmışlardı. yorumları iyiydi ürünlerinbunun psusuna güvenebilirmiyiz peki 9700x falan yapıp alsak sorun olurmu anakartıdfa b850 yapıp
neden yapıyorsun 16k 32 ram yükseltmesi 19kya total 32gb ram paylaştılar forumda32 ram 7800x3d ocypus delta 1 tb yapıyosun 90 k iyi fiyat
35 gpuBeyler bişey diycem, ssd 500 gb tek o yanı kötü ama fiyat iyi değil mi yoksa benim fiyat alğım mı bozuldu.
6 gördüm ben onu cokmus dogruneden yapıyorsun 16k 32 ram yükseltmesi 19kya total 32gb ram paylaştılar forumda
6'ya daha iyi psu ile idarelik kasa bulunur. O anakarta 5 veren de ne bileyim. Böyle bir sistemde o ssd hiç olmamış. GPU'ya 5 demişsin daha uyguna paylaşılıyor sık sık. Taksit imkanını düşününce çok da kaçmaz fırsat değil bu sistem, ben almazdım35 gpu
6cpu
Cooler 1
Ram 10
Ssd 3
Kasa psu 6
Anakart5
Yani mantikli ama coktq muazzam kacmaz degil yani
Gerek yok bence pure zaten aynısı beyaz isteyene okey de nitroya gerek yok gibi sogutma olarak pek fark yok
Ramde artmalı benceişlemci 7800x3d anakart x870 360mm sıvı soğutma şeçerseniz daha iyi bence ama fiyatta 20k artar