❌İndirim Bitti! Asus Rog Pelta Beyaz Rgb Kablosuz Gaming Kulaklık 6.499tl 2 Bin Tl Geri Ödeme Var

geçen hafta da vardı aynı kulaklık fiyatı 6799 tlydi. Bu hafta da koydularsa ellerinde kalmış demek ki stok eritmeye çalışıyorlar. Güzel bi indirim olabilir takipte olmakta fayda var
2bin tl cashback olması 4500 bandına geliyor

ne için kullanıyorsun ve ortalama performansı nasıl 2 kulaklığın da
Baştan Cloud 3 Wireless için söyleyeyim 1 seneden fazla kullandım genel olarak ses kalitesi ve kulaklığın kendi kalitesinden memmundum fakat değiştirme sebeplerimden 1.cisi kafamı çok ağrıtıyordu kulağımda ağrı oluşturuyordu ondan dolayı değiştirme kararı aldım.

Uygulamadan eq ayarı yapınca daha iyi sonuçlar veriyor fakat ben ellemedim standart kullandım amacınız oyun falansa kullanabilir ben detaylı anlatamıyorum video izleyebilirsiniz.

ROG Pelta içinse kulaklık arıyordum ya steelseries nova 7 ya da pelta alacaktım pelta indirimdeydi aldım.

Başlıca uygulaması için söyleyeyim güzel bir uygulaması var farklı ayarlar yapabileceğiniz uygulama basit ve kullanışlı.
Kafa bandı ve kumaş pad iyi sonuç verdi bende kulağımı tutuyor fakat ağrıtma yapmıyor
Ses olarak cloud3den biraz farklı geldi cloud3 de daha yüksek ses geliyordu ses fulleyince fakat bu kulaklık ona göre biraz az.
yine fps oyununda falan güzel iyi bir indirimle değerlenebilecek bir kulaklık.
genel olarak memmunum

şu an cashback ile güzel fiyata geliyor bence şans verin.

cod valo falan oynuyosanız cok iyi ama müzik vb hiç tatmin etmedi beni

Baştan Cloud 3 Wireless için söyleyeyim 1 seneden fazla kullandım genel olarak ses kalitesi ve kulaklığın kendi kalitesinden memmundum fakat değiştirme sebeplerimden 1.cisi kafamı çok ağrıtıyordu kulağımda ağrı oluşturuyordu ondan dolayı değiştirme kararı aldım.

Uygulamadan eq ayarı yapınca daha iyi sonuçlar veriyor fakat ben ellemedim standart kullandım amacınız oyun falansa kullanabilir ben detaylı anlatamıyorum video izleyebilirsiniz.

ROG Pelta içinse kulaklık arıyordum ya steelseries nova 7 ya da pelta alacaktım pelta indirimdeydi aldım.

Başlıca uygulaması için söyleyeyim güzel bir uygulaması var farklı ayarlar yapabileceğiniz uygulama basit ve kullanışlı.
Kafa bandı ve kumaş pad iyi sonuç verdi bende kulağımı tutuyor fakat ağrıtma yapmıyor
Ses olarak cloud3den biraz farklı geldi cloud3 de daha yüksek ses geliyordu ses fulleyince fakat bu kulaklık ona göre biraz az.
yine fps oyununda falan güzel iyi bir indirimle değerlenebilecek bir kulaklık.
genel olarak memmunum

şu an cashback ile güzel fiyata geliyor bence şans verin.
teşekkür ederim bildirimin için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

cod valo falan oynuyosanız cok iyi ama müzik vb hiç tatmin etmedi beni
3 kulaklık arasında kaldım n9 ultra asus ve hyper x

7.6k 6 den hepsiburadadan eternaldan almıştık kargoda iptal edip itopyadan 5 taksitle 6.5k ya çektik 2k da cashback alırız ALLAHBEREKETVERSİN

Bu ayın 9unda aldım ROG Pelta siyah olanı öncesinde cloud 3 wireless vardı ona göre ses yüksekliği aynı gelmedi daha az ama veri olarak ne bilmiyorum.

Ben rahat olması için aldım kafa bandı ve kumaş pad için gayet güzel mikrofonu güzel 6 gündür kullanıyorum
Ses karakterleri farklı. Misal hyperx kulaklıkta 30da duyduğun sesin karşılığı asusta 50dir. Hyperx Cloud Alpha Wireless kulaklıktan Asus Rog Delta 2'ye geçtiğim zaman bende yaşadım bunu. İki üç kat fiyat var ama sesleri duyamıyorum :D Meğer profilleri ve karakterleri farklı olduğu içinmiş. Ben hyperxte dinlediğim seviyede asusu kullanmaya çalışarak hata etmiştim

Ses karakterleri farklı. Misal hyperx kulaklıkta 30da duyduğun sesin karşılığı asusta 50dir. Hyperx Cloud Alpha Wireless kulaklıktan Asus Rog Delta 2'ye geçtiğim zaman bende yaşadım bunu. İki üç kat fiyat var ama sesleri duyamıyorum :D Meğer profilleri ve karakterleri farklı olduğu içinmiş. Ben hyperxte dinlediğim seviyede asusu kullanmaya çalışarak hata etmiştim
Direkt benim şeyi anlatmışsın da ben kulaklık işini çok bilmediğimden ne yazık ki detay veremedim basit kullanıcı yorumu yapmak durumunda kaldım.

Mesajımda dediğim gibi indirimle net alınabilecek ürün

dün geldi peltam, çok ama çok kötü ekolayzırla bayağı toparladım ama gene de asla tatmin etmedi beni. gidip nova pro wireless denedim bayağı fark var. sonrasındada gidip nova elite aldım. ucuz etin yahnisi yenmiyor.

dün geldi peltam, çok ama çok kötü ekolayzırla bayağı toparladım ama gene de asla tatmin etmedi beni. gidip nova pro wireless denedim bayağı fark var. sonrasındada gidip nova elite aldım. ucuz etin yahnisi yenmiyor.
bundan önce ne kullanıyordun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,610
Üyeler
197,003
Son üye
Ahmed ali
Geri