❌İndirim Bitti! Asus Rog Pelta Beyaz Rgb Kablosuz Gaming Kulaklık 6.499tl 2 Bin Tl Geri Ödeme Var

demek istediğim, bu paralara alınan ürünler maalesef ki çok kalitesiz. tabii ki de karşılaştırılmaz

Ohooo aylarca cashback bekle ki gelsin. Şahsen bu saçmalıklar yerine firmalarla anlaşık ürüne 1K daha indirim yapsa çok daha iyi olacak.
aylarca cashback beklemiyon reis ben daha yeni bedavaya resident evil requiem aldım rog klavye aldığımdan dolayı 6500 TL'ye klavye 2k oyun 4500 e geldi gene ve 15-20 gün max beklemişimdir. ki oyun para gibi şeyler bunlar beklemenin anlamı yok bütçen varsa alırsın yoksa almazsın cashback oradaki bi fırsat :D

aylarca cashback beklemiyon reis ben daha yeni bedavaya resident evil requiem aldım rog klavye aldığımdan dolayı 6500 TL'ye klavye 2k oyun 4500 e geldi gene ve 15-20 gün max beklemişimdir. ki oyun para gibi şeyler bunlar beklemenin anlamı yok bütçen varsa alırsın yoksa almazsın cashback oradaki bi fırsat :D
n9 ultra yada hyper x 3 s alacam

Beyler geri ödemeyi aldıgım sayfada herşeyi dolduruyorum IBAN yerine gelince türkiye seçince IBAN TR olmuyor diger ülkelerin hepsi geliyor ama başını bir türlü TR ye çeviremiyorum aynı sorunu yaşayan varmı ?
1778877364333.webp

Beyler geri ödemeyi aldıgım sayfada herşeyi dolduruyorum IBAN yerine gelince türkiye seçince IBAN TR olmuyor diger ülkelerin hepsi geliyor ama başını bir türlü TR ye çeviremiyorum aynı sorunu yaşayan varmı ?
Alıntıyı görüntüle
Forumda konusu vardı bir arkadaşımız Asus ile konustugunda haberlerinin olduğunu ve düzeltileceğini söylemiş.

Ben üstte sormuştum devam ediyor mu diye devam ediyormuş. Zaten süresi daha var yine de takipte kalalım düzeldiğinde başvururuz.

Arkadaşlar bende pelta siparişi verdim pelta sanırım type c dongle ile geliyor benim kasada type c portu yok o nedenle type c to usb dönüştürücü ile kullansam bir sorun olurmu gecikme performans kaybı gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,089
Üyeler
196,890
Son üye
mirbugra0
Geri