kyemre058
80+ Silver
- Katılım
- 29 Mart 2026
- Mesajlar
- 4,307
- Reaksiyon skoru
- 2,024
Kontrolcü: MAP1602A (Dramsiz fakat orta-üst segment bir gen 4 ssd) Taksitle değerlendirilebilir. İtopyanın sitesinde 9.999 TL.
Artık oyunların dosyaları çok yer kaplamaya başladı. Biraz önce iptal ettim mağazadan teslim olacak şekilde lexar aldım. KC3000 ile çok büyük dosyalar transfer etmeyeceğim oyunlarda dramin olmayışını hissetmem fazladan 1tb işe yarar diye düşündüm.Bana 1 TB fazla fazla yetiyor ben iptal etmezdim ama çok depolamaya ihtiyacınız varsa mantıklı olabilir.
m.n11.com
Oynarken sorun olmaz sanırım ama yüklerken işkence çekiyordu benim Dramsiz SSD, hem sistem kasıyordu hem internet hızını tam kullanamıyordum SSD kafayı yediği için. Şuan DRAMli 500GB SSD ile mutluyum fiyatlar düşerse bir ara yanına 1TB daha eklerim amaArtık oyunların dosyaları çok yer kaplamaya başladı. Biraz önce iptal ettim mağazadan teslim olacak şekilde lexar aldım. KC3000 ile çok büyük dosyalar transfer etmeyeceğim oyunlarda dramin olmayışını hissetmem fazladan 1tb işe yarar diye düşündüm.
Oynarken sorun olmaz sanırım ama yüklerken işkence çekiyordu benim Dramsiz SSD, hem sistem kasıyordu hem internet hızını tam kullanamıyordum SSD kafayı yediği için. Şuan DRAMli 500GB SSD ile mutluyum fiyatlar düşerse bir ara yanına 1TB daha eklerim ama![]()
1tb a kaç lira verdin. Fazlaysa iptal et derim acelen yoksa.8K KC3000 1TB aldım yolda. İptal edip bunu mu alsam acaba.
1TB KC3000 8000₺ vermiştim. İptal ettim 10K 2TB lexarı sipariş verdim. Ve evet 4Tb bile denk gelebilir piyasa düştüğü takdirde. Ama şuan için gerekli o yüzden bekleyemiyorum1tb a kaç lira verdin. Fazlaysa iptal et derim acelen yoksa.
2tb öneririm şahsen, denk gelirse 4 tb da olabilir.
Sistem kurmasan bile DRAM'li bir ssd normal ssd'den daha performanslı olur ve daha uzun ömürlü olur. DRAM'siz almayın aldırmayın.Oynarken sorun olmaz sanırım ama yüklerken işkence çekiyordu benim Dramsiz SSD, hem sistem kasıyordu hem internet hızını tam kullanamıyordum SSD kafayı yediği için. Şuan DRAMli 500GB SSD ile mutluyum fiyatlar düşerse bir ara yanına 1TB daha eklerim ama![]()