SeNNurki
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 732
isterse 600w olsun her türlü alırdım kasayada kurmaz uzay montaj bırakırdım sisteme duvara monteliRiaslı psu yapsalar da cüzdanı masaya vursak.
isterse 600w olsun her türlü alırdım kasayada kurmaz uzay montaj bırakırdım sisteme duvara monteliRiaslı psu yapsalar da cüzdanı masaya vursak.
Sticker falan atamaz mısınız hocam istediğiniz çarı koyarsınızGizli bilgiyi es geçmeyin çok önemli orası.
Riaslı psu yapsalar da cüzdanı masaya vursak.
e kabloları beyazBeyaz psu alanları bu yüzden anlamıyorum işte![]()
hocam psu lu kasa bakıyordum. Kabloları takmak zor diye fakat ayrı alırsam daha kaliteli oalcağı söylendi. Bunu alsam 3 bine psusuz hava akışı güzel kasa varmı toplam 9a gelecek şekilde
yamutukuta say falan mı diyecekDemi ya keşke ses çıkarsaymış biz bir atama yapardık .
yeni pc toplamaya calısıyorumda sizce uğraşmaya değermi. Yoksa hazır psulumu alayım baya zor duruyor bunların kabloları. Anakartım ATX kasa büyük ve hava akışı iyi bakıyorumVar tabii ki.![]()
Vento VG4300F RGB Tempered Glass USB 3.0 E-ATX Mid Tower Kasa
Vento VG4300F RGB Tempered Glass USB 3.0 E-ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Aralarında bir fark olmuyor kiyeni pc toplamaya calısıyorumda sizce uğraşmaya değermi. Yoksa hazır psulumu alayım baya zor duruyor bunların kabloları. Anakartım ATX kasa büyük ve hava akışı iyi bakıyorum
hocam örnegin bu https://www.vatanbilgisayar.com/cou...gold-4x120mm-rgb-e-atx-siyah-gaming-kasa.html psu da galiba orta kaliteliymiş .Aralarında bir fark olmuyor kikasala psu aldığında tek fark psu kasaya monteli geliyor o kadar. Genelde teker teker alınca daha mantıklı ve ucuz olur.