AMD Ekran Kartı Karıncalaşma ve Siyah Ekran

4 yıla yakın amd kullanıyorum ati x550xtx li sistemde kullandım ati x700 mobility kartlı laptopda r9 290 rx 590 580 hd serileri rx 6700 rx9070xt bunlardada yaşamam gerekmezmiydi ozamanda yazılım sil yükle yapıyorsun max amd çin malımı ? Ozqman nvidianın da 5000 serilerinde bi ara çekirdekte bazı kartlar %10 a kadar daha az performans veriyordu amd de iyidir nvidiada fp olarak amd bi tık daha iyi dlss fsr benim umrumda değil saf güç lazım
birader saf güç olayı bitti artık sene 2006 olsa haklıydın. adamlar bir güncelleme getiriyor 5060 bile 4k oyun açıyor. amd tembel bir firma ve çalışmıyor, senelerdir driver sorunları var.

her yeni nesilde nvidia kullanıp amd öven influncerlar ve maddi durumu olmadığından nvidia alamayan amd fan kitlesi hep "bu nesilde sorunu çözüldü " diyor. ulan hani 6000 serisinde sorunlar çözülmüştü? bende zamanında rx6700xt almak gibi bir hata yapmıştım. kart kendini kapatıp kapatıp duruyordu sattım rtx 4060 ti almıştım dünya var dedim okadar rahatlatmıştı ki

birader saf güç olayı bitti artık sene 2006 olsa haklıydın. adamlar bir güncelleme getiriyor 5060 bile 4k oyun açıyor. amd tembel bir firma ve çalışmıyor, senelerdir driver sorunları var.
son 2 senedir driverler nisbeten daha iyi ben hala saf güçten yanayım

her yeni nesilde nvidia kullanıp amd öven influncerlar ve maddi durumu olmadığından nvidia alamayan amd fan kitlesi hep "bu nesilde sorunu çözüldü " diyor. ulan hani 6000 serisinde sorunlar çözülmüştü? bende zamanında rx6700xt almak gibi bir hata yapmıştım. kart kendini kapatıp kapatıp duruyordu sattım rtx 4060 ti almıştım dünya var dedim okadar rahatlatmıştı ki
2060 kartım yandı amd geçtim iki senedir kafam rahat. Ayrıca maddi durumluluk değil de Nvidiacilar da kaziklanmayi seviyor Sanırım :) 700 e çıkan kartı 1200 e alıyorsunuz

biostan pbo ve ram lerin oc sini kapattım ddu ile driverları silip yeniden yükledim ancak sorun devam ediyor ve sadece youtube da bir kanalı açıp videolar kısmına girince yapıyor gidiyor geliyor sonsuz döngüde devam ediyor sekmeyi kapatınca bir daha olmuyor oyunlarda çok nadir yapardı ancak bu youtube olayını ilk defa yaşadım 26.3.1 driver kullanıyordum en stabil sürümdü. topladığımdan beri sorun yaşamadım sistemde herhangi bir problemde sistem da amd kart var ise direkt ona suç atmak eziklik gibi ve cidden komik hdd ssd ram gibi crashların ana kaynaklarına bakmak yerine direkt karta odaklanmak trajikomik.

biostan pbo ve ram lerin oc sini kapattım ddu ile driverları silip yeniden yükledim ancak sorun devam ediyor ve sadece youtube da bir kanalı açıp videolar kısmına girince yapıyor gidiyor geliyor sonsuz döngüde devam ediyor sekmeyi kapatınca bir daha olmuyor oyunlarda çok nadir yapardı ancak bu youtube olayını ilk defa yaşadım 26.3.1 driver kullanıyordum en stabil sürümdü. topladığımdan beri sorun yaşamadım sistemde herhangi bir problemde sistem da amd kart var ise direkt ona suç atmak eziklik gibi ve cidden komik hdd ssd ram gibi crashların ana kaynaklarına bakmak yerine direkt karta odaklanmak trajikomik.
Alakasız gelecek ama monitor yeni mi, ayrıca başka internet uygulamasinda da oluyor mu

Alakasız gelecek ama monitor yeni mi, ayrıca başka internet uygulamasinda da oluyor mu
monitör 2 seneye yakın galiba gamepower bullt10 dp ile kullanıyorum herhangi 15 20hz lik oc yapmadım stock 180 ile kullanıyorum

Uygunsuz davranış
Harcandın bile :) al biraz bakta kendine gel senin ilacın bu.
hocam sen ne kadar acınası birisin böyle tatmin oluyor musun bari yazık sana :D aşşağlık psikolojisinden acilen çıkman gerekiyor :D fena halde yanmışsın xd

monitör 2 seneye yakın galiba gamepower bullt10 dp ile kullanıyorum herhangi 15 20hz lik oc yapmadım stock 180 ile kullanıyorum
Mümkünse temiz bir kurulum yap biosu sıfırla ve o stabil olan driveri kur hocam. Ayrıca olay görüntüleyici de herhangi bir şey çıkıyor mu siyah ekran olduğu saatte Bak bakalım bir

yoo nvida alacak paramız var ofiste 5090 kullanıyorum evde 9070xt fp olarak ötesi yok çünkü ne kadar cahilce bir yorum hahhahahaha

Mümkünse temiz bir kurulum yap biosu sıfırla ve o stabil olan driveri kur hocam. Ayrıca olay görüntüleyici de herhangi bir şey çıkıyor mu siyah ekran olduğu saatte Bak bakalım bir
olay günlüğünde nereye bakmam gerek hocam

Uygunsuz davranış
hocam sen ne kadar acınası birisin böyle tatmin oluyor musun bari yazık sana :D aşşağlık psikolojisinden acilen çıkman gerekiyor :D fena halde yanmışsın xd
Oy kıyamam zoruna mı gitti? Senin aşşağılık psikolojin AMD'nin küçümsenmesini kaldıramıyor bence, ucuza daha iyi mal aldığını zanneden herkesin zoruna gidiyor söylediklerim sanki markalar babalarının markaları gibi :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nvidia da sorun çıkaran konulara bir şey yazıyor musun merak ettim
Evet, sorunlu driver yayınlamışlardır 1 hafta içerisinde düzelir diyorum, merak etme Nvidia AMD değildir donanım sorunlu ürün satıpta "yazılımla düzelecek bekleyin" demez diyorum. Peki siz Wattman hatalarına çözüm arayan insanlara neler yazdınız? Voltaj kıs, psun kalitesiz demekten başka hiçbirşey gelmedi elinizden.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yaklaşık 5 6 yıldır 2 amd ekran kartı kullandım
bilgisayarı açarken yada oyuna girerken dua ederek açıyorum yemin ederim bi hata falan filan vermesin diye
Bu adamlar senin sorunlarını görmez, onlar ucuza mal aldık diye sevinen anadolu irfanının temsilcileri :D

21 yıldır AMD kullanıyorum ve tavsiye etmiyorum gidin Nvidia alın yaşadığım sorunun haddi hesabı yok. Kaç kere oyun silip yükledim kaç kere driver değiştim. Kaç milyar tane çökme ve wattman yaşadım aklınız durur.

He bir de şu sorunu var AMD de 2. Elde satılmıyor yarı fiyatına vereceksin anca... Ama 10 yıllık Nvidia halen Çat satılıyor hemide AMD nin aynı perf. veren kartının 1.5-2 katı parasına...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,869
Üyeler
196,836
Son üye
Enes Ünal
Geri