sein.
80+ Bronze
- Katılım
- 27 Temmuz 2023
- Mesajlar
- 710
- Reaksiyon skoru
- 170
- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #92
Bilgi için sağolun hocam bende 2k monitör kullanıyorum ama 2kda bile darboğaz fazla olacağı için şuanki durumumda amd tarafindada birisi bahsetmişti bu konuda nvidiadaki dsr çarpan gibi 2k monitore 4k sıkıştırmasını yapıyor 4k performansı alıyoruz darboğaz çözülür bu sayede yanlış hatirlamiyorsam amd vsr idi adı sistemi ddr5 e gecirene kadar fsr 4.1 quality ile gayet iyi performans verir diye düşünüyorum genede zaten 4kdada kullanilabilen bir kart. Amazondan alacağım zaten sanırım 30 gün içinde memnun kalıp kalmadığım belli olur duruma göre iade denerim ama şuan bi sorun çıkacağını düşünmüyorum yaİmzamdaki sistem eşliğinde 9070 (Non XT) Sapphire Nitro+ ile yaklaşık 40 günüm doldu birçok oyun mevcut elimde test fırsatım oldu hepsini (Cyberpunk, Gow 2018, Gow ragnarok, Rdr 2, witcher 3, Fh5, Gta 5 enh, Fh6, Hogwarts legacy, CS 2, Valo ) FPS oyunları haricinde hepsi grafik ayarı full dibine kadar ne olabiliyorsa frame gen olmadan açıktı.
Kendi main oyunum olan world of warcraftı saymazsak en çok zaman geçirdiğim oyun şuan Forza Horizon 6 da 2K Ekstrem + Full RT grafik ayarında FSR 4.1 kalite + Frame gen off olarak 90-110 FPS arasında bir performans ile 5-6 saat kesintisiz zaman geçirmişliğim var.Daha sürücü veya donanım kaynaklı hiç bir hata almadım bu oyunlarda.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Öyle dediniz ama direkt 5070 kullanıcıları bile bazı durumlarda yetmediğini söylüyor5070 12gb ama 192bit 4060ti16gb ama 128bit veri yolu genişliğide önemli sorun yaşamazsın kesinlikle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
En iyisi 9070xt den yana durmak gibi şuanda sanırım kararımı verdim gibiBilgi için sağolun hocam bende 2k monitör kullanıyorum ama 2kda bile darboğaz fazla olacağı için şuanki durumumda amd tarafindada birisi bahsetmişti bu konuda nvidiadaki dsr çarpan gibi 2k monitore 4k sıkıştırmasını yapıyor 4k performansı alıyoruz darboğaz çözülür bu sayede yanlış hatirlamiyorsam amd vsr idi adı sistemi ddr5 e gecirene kadar fsr 4.1 quality ile gayet iyi performans verir diye düşünüyorum genede zaten 4kdada kullanilabilen bir kart. Amazondan alacağım zaten sanırım 30 gün içinde memnun kalıp kalmadığım belli olur duruma göre iade denerim ama şuan bi sorun çıkacağını düşünmüyorum ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Öyle dediniz ama direkt 5070 kullanıcıları bile bazı durumlarda yetmediğini söylüyor