- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 73,905
Gayet uygun olur dert etme.Oyun için uygun olur mu peki? Hikayeli veya rekabetçi oyunlar için. Bende şu an 3 tb ssd var ama alsam mı bilemiyorum. Fiyat çok iyi gerçekten.
Gayet uygun olur dert etme.Oyun için uygun olur mu peki? Hikayeli veya rekabetçi oyunlar için. Bende şu an 3 tb ssd var ama alsam mı bilemiyorum. Fiyat çok iyi gerçekten.
bana hepsini gönderemeyecekler gibi geliyor niyeyseBuradan devam edin beyler. Son tren artık kaçıran üzülür.
![]()
PTTAVM: Lexar 1TB NM620 Gen3 M.2 SSD 3500MB Okuma / 3000MB Yazma
Lexar 1TB NM620 Gen3 M.2 SSD 3500MB Okuma / 3000MB Yazma yorumlarını inceleyin, Pttavm'de güvenli olarak, en iyi fiyatla ve özel indirimli fiyatla güvenle satın alınwww.pttavm.com
harbi kaçırmayın ben bi 20 adet çekiyorum bu seferBuradan devam edin beyler. Son tren artık kaçıran üzülür.
![]()
PTTAVM: Lexar 1TB NM620 Gen3 M.2 SSD 3500MB Okuma / 3000MB Yazma
Lexar 1TB NM620 Gen3 M.2 SSD 3500MB Okuma / 3000MB Yazma yorumlarını inceleyin, Pttavm'de güvenli olarak, en iyi fiyatla ve özel indirimli fiyatla güvenle satın alınwww.pttavm.com
pcie 1.0 slotuna aparat alıp takabilirsiniz1Tb yetmiyo diye aldık anakartın tek ssd girişi varmış garibanın yüzü gülür mü a.k
Bu hangi kanal
Niye herkes bedava yazıyorFiyat hatası değildir abartmayın beyler
50sini bu formdan çektiler zaten