❌İndirim Bitti! Carte Dor 3 Adet 237 TL

Eyvallah aga büyük zımpara çekeceğiz yarın inşallah😁

bu arada benim bir sipariş iptal yemiş sanırım iptal yicek siparişler

edit: yanlış siparişmiş tamam sıkıntı yok

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle Tarçınlı Dondurma (%81) yıllardır ilk defa dondurma yicem hadi bakalım. ben minimum tutar için gerekli 200 liraya iki su 70tl indirimli %100 meyve suyu 70tl bi de indirimli sleepy aldım o da 70tl
Hocam ben bunu yedim beğenmedim herhalde içinde çok katkı maddesi yok diye çok ağır elma tadı geliyordu başım dönüyordu kokusunu çekince tarçın olduğunu ilk defa gördüm belki o da kafa yapmış olabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar indirimi bitince anladım algida dondurmalarında 500e 450 varmış hata mı yaptılar bilmiyorum belki 150 diceklerdi 1 ve 4 üst üste ya pcde hatalı girilmiştir bilmiyorum golf ve ülkerde falan çalışmıyor ilk görüpte magnuma abananlar iyi çıktı işten bize de twister kaldı buna da şükür tabi

Son düzenleme:
  • İnanılmaz
Reaksiyonlar: Niga
İndirim 00,05 de gruplara düştü 10 dakikada tüm stoğu eritip 200 TL ye 2000Tl lik dondurma aldı millet. Buraya ise 0,15 te düştü çoğunuz stok yok yazmışsınız ama aslında stok kalmadı sabah iptal gelirse şaşırmam hazırladıkları afişte 500TL ye 250Tl yazıyor ama indirimi giren kişi 500 e 450TL yapmis :D Gelecek mi bakalim

Son düzenleme:
  • İnanılmaz
Reaksiyonlar: Niga
Mağaza aradı beni kampanyada yanlışlık olmuş, siparişinizi iptal etmek durumundayız şeklinde bilgilendirdi

Geri