🔥İndirim Zotac RTX 5080 Ekran Kartı | 64.692 TL

Tam 5070 ti siparişi verecekken önüme düştü bugün.Fiyatı da iyiymiş 12k fiyat farkı için biraz süre lazım da.Acaba kaç gün devam eder bu inidirimler bilemedim.

stokta

1 aydır bu karta indirim bekliyorum telefonumun yanımda olmadığı zaman indirim gelmiş bide gece indirimi yok şuan
reis bizim doğuda bir laf var Türkçeye bu şekilde geçiyor "fakirin dişi lavaş ekmeğinde kırılır" diye fakirin şansızlığını anlatıyor o fakir biziz işte 😂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Amd'de hangi oyunda driver sorunu var ben de yaşamak istiyorum 1.5 senedir yaşayamadım bu duyguyu.
öyle deme nvidia fanboyları sana saldırabilir

vallahi hocam amd kartlardaki coilwhine sesi duzelmedikce uzak dururum hepsinde olmasada asus duallarda hepsinde var
doğrudur , henüz yaşamadım aldıgım ekran kartlarında . Giriş seviye soğutmalı ekran kartı almıyorum sadece belki onlar giriş seviyelerinde vardır coil whine

Çünkü rtx 5080 daha iyi. Saçma sapan driver sorunları da yok. Aracım Toyota.
%10-15 performans farkı ve iki adet xt alınıyor ayrıca driver sorunu ile uğraşmıyoruz boş

3 sene 6700xt kullandim hangi oyunda yok diye sorayim kral :d gumletmeyin
2 sene kullandım bende neden olmadı? Senin sisteminde sadece ekran kartı mı var diğer bileşenler üvey evlat mi

doğrudur , henüz yaşamadım aldıgım ekran kartlarında . Giriş seviye soğutmalı ekran kartı almıyorum sadece belki onlar giriş seviyelerinde vardır coil whine
Nvidia kartım vardı oda sinek yuvası gibiydi iki kere amd ekran kartım oldu toplasan onun kadar ses çıkmaz

Valla asıl nVidia drivlerı sıkıntılı diyerek giriyorum 100 yıllık tartışmaya.

p.s. PenguenSpor

5070 ti in fiyati o kadar saçma sapan ki bunun fiyatı iyi gözüküyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,836
Üyeler
197,558
Son üye
burjkk
Geri