fiyatı düşmüş alacaksan al1 aydır bu karta indirim bekliyorum telefonumun yanımda olmadığı zaman indirim gelmiş bide gece indirimi yok şuan
reis bizim doğuda bir laf var Türkçeye bu şekilde geçiyor "fakirin dişi lavaş ekmeğinde kırılır" diye fakirin şansızlığını anlatıyor o fakir biziz işte1 aydır bu karta indirim bekliyorum telefonumun yanımda olmadığı zaman indirim gelmiş bide gece indirimi yok şuan
öyle deme nvidia fanboyları sana saldırabilirAmd'de hangi oyunda driver sorunu var ben de yaşamak istiyorum 1.5 senedir yaşayamadım bu duyguyu.
3 sene 6700xt kullandim hangi oyunda yok diye sorayim kral :d gumletmeyinAmd'de hangi oyunda driver sorunu var ben de yaşamak istiyorum 1.5 senedir yaşayamadım bu duyguyu.
bende 2-3 yıl kullandım 6700 xt . özellikle Wow oynadım sıfır sıkıntıydı3 sene 6700xt kullandim hangi oyunda yok diye sorayim kral :d gumletmeyin
vallahi hocam amd kartlardaki coilwhine sesi duzelmedikce uzak dururum hepsinde olmasada asus duallarda hepsinde varbende 2-3 yıl kullandım 6700 xt . özellikle Wow oynadım sıfır sıkıntıydı![]()
doğrudur , henüz yaşamadım aldıgım ekran kartlarında . Giriş seviye soğutmalı ekran kartı almıyorum sadece belki onlar giriş seviyelerinde vardır coil whinevallahi hocam amd kartlardaki coilwhine sesi duzelmedikce uzak dururum hepsinde olmasada asus duallarda hepsinde var
%10-15 performans farkı ve iki adet xt alınıyor ayrıca driver sorunu ile uğraşmıyoruz boşÇünkü rtx 5080 daha iyi. Saçma sapan driver sorunları da yok. Aracım Toyota.
2 sene kullandım bende neden olmadı? Senin sisteminde sadece ekran kartı mı var diğer bileşenler üvey evlat mi3 sene 6700xt kullandim hangi oyunda yok diye sorayim kral :d gumletmeyin
Nvidia kartım vardı oda sinek yuvası gibiydi iki kere amd ekran kartım oldu toplasan onun kadar ses çıkmazdoğrudur , henüz yaşamadım aldıgım ekran kartlarında . Giriş seviye soğutmalı ekran kartı almıyorum sadece belki onlar giriş seviyelerinde vardır coil whine
Nvidia kartlarda coil whine olmuyor mu ?vallahi hocam amd kartlardaki coilwhine sesi duzelmedikce uzak dururum hepsinde olmasada asus duallarda hepsinde var
Hayvan gibi oluyorNvidia kartlarda coil whine olmuyor mu ?