www.n11.com
katılıyorum. anakart kuzey çipi hasar aldı kapat aç yaparken. anakartı kullanılmaz hale getirebiliyor kalitesiz psu.psu en önemli parçalardan biri ucuz diye alma kalitesiz psu diğer parçalara zarar verebilir ssahibindende 2-3k civarına daha iyi modeller bulursun
Bu bütçede o sisteme psu alma bence.Dostlar 1000-1500 TL bütçe ile düşük seviye sistem için ve belki r5 7500+5060/5060ti tarzı bir yükseltme için idare edebilecek en mantıklı sıfır psu ne olabilir ? Yardımınızı bekliyorum.
O kartlara bu bütçe ile almak ıslak elle elektrik panosuna dokunmak gibi tehlikeli bir durum, bütçe arttırmaya bak.Dostlar 1000-1500 TL bütçe ile düşük seviye sistem için ve belki r5 7500+5060/5060ti tarzı bir yükseltme için idare edebilecek en mantıklı sıfır psu ne olabilir ? Yardımınızı bekliyorum.
İnsanlar senin iyiliğini istediği için önermemiş zaten, 5060ti alıp düzgün bir psu almamak sıkıntı yani.Dostlar açtığım postu lütfen düzgün okuyun. R5 5600 + RX 5500XT gibi çok basit bir sistemde kullanılacak bir psu bakıyorum ve belki R5 7500F+5060TI tarzı bir sistemi de idare edebilecek bir psu bulunabilir mi anlamında post açmışım 6 yorumun sadece 1 tanesi olayı anlayıp mantıklı cevap vermiş. Neyse teşekkür ederim ilginiz için.
Ayrıca R5 7500+5060TI gibi bir sistemin maksimum ihtiyacı olan güç 300-350w aralığı. Böyle bir gücü A-D tier arası hemen hemen her psu ya eman edebilirsiniz. Güvenlik sertifikaları olması ve kronik sorunu olmaması yeterli.Dostlar açtığım postu lütfen düzgün okuyun. R5 5600 + RX 5500XT gibi çok basit bir sistemde kullanılacak bir psu bakıyorum ve belki R5 7500F+5060TI tarzı bir sistemi de idare edebilecek bir psu bulunabilir mi anlamında post açmışım 6 yorumun sadece 1 tanesi olayı anlayıp mantıklı cevap vermiş. Neyse teşekkür ederim ilginiz için.
Hocam olayı tek anlayan sensin zaten sana lafım yok. Adam o sisteme sahibindenden 2-3k lık psu bak demiş bu ne şimdiİnsanlar senin iyiliğini istediği için önermemiş zaten, 5060ti alıp düzgün bir psu almamak sıkıntı yani.