İnternet Altyapı ve Memnuniyet Haritası 🗺️🚀

hocam upload eksik olculuyor
Ekran görüntüsü 2026-06-14 143423.webp

Ekran görüntüsü 2026-06-14 143428.webp

bizim burda altyapı bile yok onuda not etmek isterdim

Selamlar,

Bir süredir eksikliğini hissettiğim, kullanıcı deneyimini merkeze alan bir harita oluşturmak istiyordum ve yapay zeka desteğiyle bu projeyi hayata geçirdim.

Projenin Amacı:
Taşınma veya yeni abonelik gibi durumlarda; hangi bölgede hangi altyapı türü var ve bölgesel olarak kullanıcılar hangi sağlayıcıdan daha memnun sorularına şeffaf bir cevap sunabilmek.
Alıntıyı görüntüle
NOT: Projenin hiçbir ticari amacı yoktur, açık kaynak bir çalışmadır. Amacım reklam yapmak değil; kimin, hangi bölgede, hangi sağlayıcıdan ne kadar memnun olduğunu herkesin görebileceği kolektif bir veri tabanı oluşturmak.

Siz de kendi bölgeniz için veri ekleyerek projeye destek olabilirsiniz:
👉 Harita Linki: https://rasne-dev.github.io/internetharita/

Konuya hakim olan ve projeyi incelemek veya geliştirmek isteyenler GitHub üzerinden katkıda bulunabilirler.
👉 GitHub: https://github.com/rasne-dev/internetharita

Geri bildirimlerinizi bekliyorum.

Bilinen Sorunlar
- Şimdilik bilinen başka bir sorun yok, geri bildirimlerinizi bekliyoruz. Teşekkürler!

Buraya biz kendimiz bişeyler ekleyebiliyozmu mesela bulunduğum mahalledeki vya kendi evimdeki internetin hızını

veri ekledim umarım daha fazla yayılır

Buraya biz kendimiz bişeyler ekleyebiliyozmu mesela bulunduğum mahalledeki vya kendi evimdeki internetin hızını
Projenin amacı tam olarak o, sağ üstteki veri ekle kısmından ekleyebilirsiniz.

Projeye bayıldım ve katkımı da yaptım. Gerçekten harika bir topluluk odaklı proje olmuş, elinize emeğinize sağlık. Ülke genelinde maalesef internet altyapısı konusunda hemen hemen hiçbir şeffaflık bulunmamakta o yüzden proje büyüdükçe eminim toplumun her yönden yararına olacaktır.

Hocam selam. Proje çok iyi ve mantıklı umarım yayılır. Bir öneride bulunacağım Türksat kablonet hem fiber hem de DOCSIS altyapısı üzerinden internet veriyor. Docsis seçeneği yok sitede

Geri