En Overrated Oyunlar

Herhangi bir souls oyunu
Witcher 3
Cyberbug 2077
Forza Horizon serisi
Zelda
Pacman
Metroid
Zula en iyi silah kredi kartı
Dying Light 1. Tamamen boş beleş fanlar tarafından yüceltilmiş hikayesi çöp(finalini bile sadece wasd ile yapıyorsunuz) bir oyun.

Evet listene bakinca oyundan vs. anlamadigin ve listeyi objektif olarak hazirlamadigin, tamamen kendi sevmedigin oyunlara overrated dedigin cok belli oluyor reis haberin olsun

yani su listeye bakiyorumda Zula yazmissin reis yani kac tane zulayi oven insan gordun ? zula'yi oven yok ki overrated olsun

Ayni sekilde cyberpunk ta turune tarzina gore ilgi gormus bir oyun yoksa kimse cyberpunk'i cok iyi oyun diye abartmiyor iyi guzel oyun diyorlar yani bence senin overrated esigin asiri dusuk bir kac kisi iyi oyun diyince hemen overrated diyon gibi hatta cyberpunk ilk ciktiginda hatalar bug'lar geccikmasi bilmem neler olmasa daha fazla ilgi gorurdu

Zelda ve Metroid gelince 2 sinide bilyiorum ama oynamadim ama bu 2'si ve pacman'i gunumuz sartlarina gore yargiliyorsun bence oysaki oyunlari ciktigi doneme ve ciktigi cihaza/platforma gore vs. yargilaman gerekiyor pacman'e ovverrated diyen kisi bence ya eskielri bilmeyen ergen dir (ki on yargi olamsin ama bu listeye gore bence 18 yasinda ya varsin ya yoksun derdim normalde) yada oyundan falan anladigi yok vs...

Forza ve dying Light gelince 2'side kendi turunde gayet iyi oyunlar hatta bana sorarsan Dying Light kendi turunde en iyi oyun (ki dying light 1 her ne kadar zombiler olsada zombi oyunu degil daha cok parkur vs. oyunu zombiler sadece parkurun bahanesi gibi bir sey yoksa dynlight ile gercek ten zombi oyunalrindaki zombileri karsilastir iste islevi hareketi olayi mantigi vs. anlarsin demek istedigimi)

Witcher 3 te ayni sekilde simdi veya son 3 hatta 4 sene icinde cikmis olsaydi ve suan ki kadar seveni oveni olsa abartiliyor derdim ama 2022'de cikan Sadece Grafiklerin vs. iyilestirildigi dev bir guncellemeydi yoska oyun 2015 te cikti o zaman cikan oyunlara ve o zaman o oyundan alinan tada bi bak once sonra yorum yap

Son olarak Herhangi bir souls oyunu dedigin an zaten direk ne kadar bos bir lsite oldugu tamamen kendi sevmedigin seylere overrated dedigin asiri belli oluyor zaten o ilk cumlenden

Overrated dedigin oyun Mesela Valorant'dir ayni sekilde Terraria'da gordugum en overratedlardan biri ama mesela bana kalsa gta vice city haric Tum gta oyunalri Overrated derim senin mantiginla dusunursem sence mantikli mi bu ?

Evet listene bakinca oyundan vs. anlamadigin ve listeyi objektif olarak hazirlamadigin, tamamen kendi sevmedigin oyunlara overrated dedigin cok belli oluyor reis haberin olsun

yani su listeye bakiyorumda Zula yazmissin reis yani kac tane zulayi oven insan gordun ? zula'yi oven yok ki overrated olsun

Ayni sekilde cyberpunk ta turune tarzina gore ilgi gormus bir oyun yoksa kimse cyberpunk'i cok iyi oyun diye abartmiyor iyi guzel oyun diyorlar yani bence senin overrated esigin asiri dusuk bir kac kisi iyi oyun diyince hemen overrated diyon gibi hatta cyberpunk ilk ciktiginda hatalar bug'lar geccikmasi bilmem neler olmasa daha fazla ilgi gorurdu

Zelda ve Metroid gelince 2 sinide bilyiorum ama oynamadim ama bu 2'si ve pacman'i gunumuz sartlarina gore yargiliyorsun bence oysaki oyunlari ciktigi doneme ve ciktigi cihaza/platforma gore vs. yargilaman gerekiyor pacman'e ovverrated diyen kisi bence ya eskielri bilmeyen ergen dir (ki on yargi olamsin ama bu listeye gore bence 18 yasinda ya varsin ya yoksun derdim normalde) yada oyundan falan anladigi yok vs...

Forza ve dying Light gelince 2'side kendi turunde gayet iyi oyunlar hatta bana sorarsan Dying Light kendi turunde en iyi oyun (ki dying light 1 her ne kadar zombiler olsada zombi oyunu degil daha cok parkur vs. oyunu zombiler sadece parkurun bahanesi gibi bir sey yoksa dynlight ile gercek ten zombi oyunalrindaki zombileri karsilastir iste islevi hareketi olayi mantigi vs. anlarsin demek istedigimi)

Witcher 3 te ayni sekilde simdi veya son 3 hatta 4 sene icinde cikmis olsaydi ve suan ki kadar seveni oveni olsa abartiliyor derdim ama 2022'de cikan Sadece Grafiklerin vs. iyilestirildigi dev bir guncellemeydi yoska oyun 2015 te cikti o zaman cikan oyunlara ve o zaman o oyundan alinan tada bi bak once sonra yorum yap

Son olarak Herhangi bir souls oyunu dedigin an zaten direk ne kadar bos bir lsite oldugu tamamen kendi sevmedigin seylere overrated dedigin asiri belli oluyor zaten o ilk cumlenden

Overrated dedigin oyun Mesela Valorant'dir ayni sekilde Terraria'da gordugum en overratedlardan biri ama mesela bana kalsa gta vice city haric Tum gta oyunalri Overrated derim senin mantiginla dusunursem sence mantikli mi bu ?
yine kendi istediği olmayınca çocuk muamelesi yapan eleman
zaten herkes kendi sevip sevmediğine göre mesaj atıyor
zelda metroid falan 20-30 yıldır sürekli oyunları çıkıyor eski oyunlar değil

Son düzenleme:
Kesinlikle rdr2 dir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben diyecektim be xd
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Herhangi bir souls oyunu
Witcher 3
Cyberbug 2077
Forza Horizon serisi
Zelda
Pacman
Metroid
Dying Light 1. Tamamen boş beleş fanlar tarafından yüceltilmiş hikayesi çöp(finalini bile sadece wasd ile yapıyorsunuz) bir oyun.
Zaten dying light hikayesi ile one cikmiyor ki herkes diyor kotu diye ama oynanis olarak zevkli parkur zombi ve vahset icermesi 2015 icin guzel bir sey. Ben ilk oyunu daha cok sevdim 2ye gore 3. Oyun ise ayri bir sey.

@dnzz 2 yerine 1i seçenlerin hepsi istisnasız daha iyi hikaye diyor maalesef

@dnzz 2 yerine 1i seçenlerin hepsi istisnasız daha iyi hikaye diyor maalesef
Ben ikisininde hikayesini etkileyici bulmadim. Ama 1. Oyunda mekanikler daha duzgun calisiyor 2ye gore sahsen beni cok eahatsiz etti 2. Oyunda dodge blok vurus kismi bazen cok sacma oluyor.

yine kendi istediği olmayınca çocuk muamelesi yapan eleman
Hocam siz cidden sorulu musunuz ? veya anlama probleminiz mi var ?

kendi istedigim olamyinca ne alaka yazidigmi okudunuz mu duzgunce soylediklerimin hepsinin sebebini tek tek acikladim aksine siz listenizde sevmediginiz begenmediginiz oyunlara overrated diyip gecmissiniz farkindaysaniz

zaten herkes kendi sevip sevmediğine göre mesaj atıyor

Hocam herekes boyle yapiyor diye bu dogru mu demek ? fakindaysaniz bu ynalis bir sey cunku konuyu ''En overrated Oyunlar'' diye acmissiniz ''Sizce en overrated oyunlar'' diye degil yani elestirmek yorum yapmak ayri objektif olarak degerlendirmek ayri tipki o yazimda son verdigim gta ornegi gibi yani en iyi 10 anime diye arattiginizda karsiniza ben bunu sevmiyorum bunu bu ilk 50'ye bile girmez diye bir sey cikmiyor toplulugun ve gercek elestirmenlerin ve gozlemlerin sonucuna bagli olarak bir seyler cikiyor (he her zaman dogru cikmaz orasi ayri) yani kisaca ''sizce veya size gore'' diye sormak ile genel olarak sormak ayni sey degil hocam o zaman kimse kimsenin dedigini elestiremez ama siz mesela dying light savunanlara karsi bir tutum sergilemissiniz gibi anladigim kadariyla yani dying light kotu oldugunu savunuyorsunuz o zaman bu demek oluyor ki burada herkes kendi gorusunu belirtmek yerine dogru olan ortak bir sonuc ariyoruz gibi bir sey tam ifade edemedim ama umarim anlamissinizdir

zelda metroid falan 20-30 yıldır sürekli oyunları çıkıyor eski oyunlar değil
Bu nasil bir mantik bir oyun seviliyor diye tum seriyi niye ayni duzeyde seviliyor sayiyorsunuz ? mesela dying light 1'i sevenler 2 yi de mi o kadar seviyor abartiyor yada tam tersi ? veya herekes gta'nin tum oyunlarini ayni seviyede mi ilgi,ovgu gosteriyor ? veya dishonered,Fallout,metro vs. gibi oyunlarin tum serileri ayni duzeyde mi ilgi goruyor sizce hocam ? yani asiri sacma bir degerlendirme sekli bu

He pokemon deseniz tamam derim cunku pokemon soz konusu olunca mapin yapilarin vs. png oldugu pek bir sey sunmayan cop oyunu bile diger tum pokemon oyunlari gibi asiri hype goruyor ama zelda da durum boyle degil diye biliyorum he tabi oynamadigim bir oyun belki oyledir bilmiyorumdur metroid dediginiz oyuna gelince adini bile ilk kez siszden duydum dedigniz kadar overrrated vbir oyun olsa adini duyardim illa bence bu kadar sessiz konusulmayan bir oyuna overrated demek sacma ayni sekilde

vs.....

Yani kisaca kendi gorusunuz ile uyusmadigi icin karsi tarafi suclayan kotuleyen kisi ben degil sizsiniz bence ama neyse hocam bos verin hic tartisamayacagim daha fazla sadece kendiniz objkektif sekilde okuyupo anlayip gecin bos verin bu tartisma bir yere gitmez

valorant denilebilir bence, işin öznel tarafı da var tabii ki ama sevdiğim bir arkadaşımla oynamama rağmen sarmadı

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Herhangi bir souls oyunu
Witcher 3
Cyberbug 2077
Forza Horizon serisi
Zelda
Pacman
Metroid
biraz bundan sezdim sanki

Ekler

• Screenshot_1163.webp
    Screenshot_1163.webp
    49.4 KB · Hit: 9
  • Hahaha
Reaksiyonlar: Che_
Herhangi bir souls oyunu
Witcher 3
Cyberbug 2077
Forza Horizon serisi
Zelda
Pacman
Metroid
rdr 2

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,226,819
Üyeler
199,225
Son üye
İlker Baki

Geri