Arkadaşım arıyordu almazsa iptal edeceğim.Alsata gitmez ihtiyacın yoksa iptal et kullanacak birisi alsın istersen
Arkadaşım arıyordu almazsa iptal edeceğim.Alsata gitmez ihtiyacın yoksa iptal et kullanacak birisi alsın istersen
İptal etmeden haber verirseniz F5 atayım sistemime lazımArkadaşım arıyordu almazsa iptal edeceğim.
Olur tabi.İptal etmeden haber verirseniz F5 atayım sistemime lazım
Hangi kanal hocamtelegramda dururken şans eseri cıktı karşıma zaten alınmıştır çoktan dedim oyle bi alayım dedim aldı .d
evet sen anlamıyorsun.Ben mi anlamıyorum ki, 30-32 bandına sürekli 9070xt düşüyor. 9070xt varken, neden bunu alayım ki?
üff be ne laf çaktı bu akşam rahat uyursun sen bununlaevet sen anlamıyorsun.
24-25 olmadığı sürece şu karta para verenler senin gibiler galibaevet sen anlamıyorsun.
kanka sadece cuda desteği için bile alırsın. keşke 5070ti olsa 16gb vramli bu fiyatlara da anında 2 tane çekebilsekBen mi anlamıyorum ki, 30-32 bandına sürekli 9070xt düşüyor. 9070xt varken, neden bunu alayım ki?
5070 ti'a lafım yok da, 12gbvram'le cuda'yı napıcaksın?kanka sadece cuda desteği için bile alırsın. keşke 5070ti olsa 16gb vramli bu fiyatlara da anında 2 tane çekebilsek
8gb vramli 3070ti da neler yapıyorsam %50 daha fazlasını5070 ti'a lafım yok da, 12gbvram'le cuda'yı napıcaksın?
Hayır hocam, direkt işin içinde olan birisi olarak diyorum; cevabınızı merak ediyorum. 3000 serisi cuda core olarak aşırı zayıf zaten. Onu geçtim, CUDA ile ne yapıyorsunuz?8gb vramli 3070ti da neler yapıyorsam %50 daha fazlasını