ben yaptım iyi bir çok açığı kapatıyor ve telefonu 27 ye hazırlıyor hocamgüncelleyen var mı pil nasıl geçmeye değer mi
Bende hala 26.5.2 var gelmedi bana. Beta güncellemesi migüncelleyen var mı pil nasıl geçmeye değer mi
hayır normal güncellemeBende hala 26.5.2 var gelmedi bana. Beta güncellemesi mi
normal güncelleme saniyesinde destekleyen her cihaz geliyorBende hala 26.5.2 var gelmedi bana. Beta güncellemesi mi
hayır normal güncelleme
Şimdi baktım gelmiş. Bildirim gelmeyince gelmedi sandım. Yaptınız mı hocam ? nasıl ve hangi telefonu kullanıyorsunuz ?normal güncelleme saniyesinde destekleyen her cihaz geliyor
ben yaptım iphone 16 ve 11 e sıkıntı yokŞimdi baktım gelmiş. Bildirim gelmeyince gelmedi sandım. Yaptınız mı hocam ? nasıl ve hangi telefonu kullanıyorsunuz ?
17 ye yaptım şu anlık sıkıntı yok gibi pili yazarım kullandıkçaŞimdi baktım gelmiş. Bildirim gelmeyince gelmedi sandım. Yaptınız mı hocam ? nasıl ve hangi telefonu kullanıyorsunuz ?
Çok iyi olur hocam.17 ye yaptım şu anlık sıkıntı yok gibi pili yazarım kullandıkça
Selam, günaydın. Pil kullanımınızı nasıl etkiledi? Yüklenir mi acaba17 ye yaptım şu anlık sıkıntı yok gibi pili yazarım kullandıkça
ben açıkçası pek bir değişiklik göremedim düz 17 de. pil de aynı ısınmada aynı gibi ama bu süreçte sadece mobil veri kullandım bağda. eve geçince belki wifi da daha uzun süre gider ama normalde de öyleydi zaten.Selam, günaydın. Pil kullanımınızı nasıl etkiledi? Yüklenir mi acaba
.Çok iyi olur hocam.