Anakart limiti o zamanyok hocam hayır. şu an bu kullandığım ayarların üstüne çıkamıyorum. Gear down mode bile açık 1.65 kilidi olduğundan.
Force nin 1.65 kilidi var maalesef. Asus Prime b850m-k için böyle bir limit yok amaAnakart limiti o zaman![]()
Sıvı soğutmamıGel de bunu diğer insanlara anlat işte
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hangi sıvı soğutma ile deneyecğinizi sanki söylemediniz merak ettim açıkçası
Vallahi bende hava soğutmaları çok seviyorum tam canavar işi. Ömürlük mallarSıvı soğutmamı
Canavarla soğutacam insallah
frost commander 140. Kasanın yarısında siyah bi cisim var
Alıntıyı görüntüle
Uğraşması zevkli ya ben de aıda64'te 0.1 0.2 nanosaniye için 1 hafta uğraştım.boot etmiyor bir müddetten sonra ve stabilite bozuluyordu bende 3 saat test ettim dün Ram Test Pro ile artık saldım Ram timing ve Pbo kısmını. Şu an custom ıso ve playbook ile ilgileniyorum. Düşük sistem gecikmesi için modifiyeli Windows 11 arayışındayım.
Force nin 1.65 kilidi var maalesef. Asus Prime b850m-k için böyle bir limit yok ama
6200 cl 26 dan sonrasının gözle görülmyecek fark yaratacaktır ama insanın aklında kalıyor genedeç
Bende de 2 tane küçük ram soğutucu var ama nereye koyacağımı bilemiyorum. Bilemediğimden kastım ekran kartı üzerine koymak istemiyorum direkt ram'e karşıdan vursun istiyorumAktif soğutma kullanıyorum bu arada haberin olsun. Jonsbo Ram Soğutucu
Vallahi bende hava soğutmaları çok seviyorum tam canavar işi. Ömürlük mallar
Hiç estetik değil bide beinm kasa beyaz iyice içine ediyor. Estetik algısını bıraktım kasada o yüzden masanın altında duruyo bakmıyom hiç.Aktif soğutma kullanıyorum bu arada haberin olsun. Jonsbo Ram Soğutucu
Vallahi bende hava soğutmaları çok seviyorum tam canavar işi. Ömürlük mallar
Aktif soğutma kullanmasaydım hava soğutma alabilirdim tabi birde estetik algısı var.
Micro Atx anakart sanirim. CL26ya gectiginizde oyunlarda nisbi faydasini goruyor musunuz onu test edin bence. Fakat Counter Strike gibi aslinda oyun motoru milat olmus oyunlar yerine sistemi harbiden zorlayan oyunlara da bakin. Cinebench testi yapmissinizdir zaten eger render filan da ugrasiyorsaniz faydasi daha gorunur olur.boot etmiyor bir müddetten sonra ve stabilite bozuluyordu bende 3 saat test ettim dün Ram Test Pro ile artık saldım Ram timing ve Pbo kısmını. Şu an custom ıso ve playbook ile ilgileniyorum. Düşük sistem gecikmesi için modifiyeli Windows 11 arayışındayım.
Force nin 1.65 kilidi var maalesef. Asus Prime b850m-k için böyle bir limit yok ama
6200 cl 26 dan sonrasının gözle görülmyecek fark yaratacaktır ama insanın aklında kalıyor genedeç
Jonsbo Ram Soğutucu alın geçin derim.Bende de 2 tane küçük ram soğutucu var ama nereye koyacağımı bilemiyorum. Bilemediğimden kastım ekran kartı üzerine koymak istemiyorum direkt ram'e karşıdan vursun istiyorum
Hocam verdiğim voltajlar güvenli seviyede sıkıntı yok yani. Birde fan kullanıyorum soğuması için. 1.6 güvenli bir voltaj bazıları 1.85 ve üstü veriyor.Micro Atx anakart sanirim. CL26ya gectiginizde oyunlarda nisbi faydasini goruyor musunuz onu test edin bence. Fakat Counter Strike gibi aslinda oyun motoru milat olmus oyunlar yerine sistemi harbiden zorlayan oyunlara da bakin. Cinebench testi yapmissinizdir zaten eger render filan da ugrasiyorsaniz faydasi daha gorunur olur.
Ram krizi giderek derinlesiyor, eldeki urunlere sahip cikmak gerek, sistemi cok zorlamayin bence.
Değerleriniz güzel görünüyor ama DDR4 kısmını tam hakim değilim ben.
Apex anakartım olsa 4800 mhz yapardım bu bellekleriJonsbo Ram Soğutucu alın geçin derim.
Hocam verdiğim voltajlar güvenli seviyede sıkıntı yok yani. Birde fan kullanıyorum soğuması için. 1.6 güvenli bir voltaj bazıları 1.85 ve üstü veriyor.
Bu arad akesinlkikle faydası var arkadaşlar. Gecikme az olucna oluşan akıcılık hissi gerçekten çok güzel.
oyun daha stabil ve akıcı oluyor.
boşuna cl 26 kitleri 100k ya satmıyor adamlar
Değerleriniz güzel görünüyor ama DDR4 kısmını tam hakim değilim ben.
hocam wi-fi şu an daha gelmediği için CS2 testi vesaire yapamıyorum ama şu an yeni gelen soğutucumdan memnunum açıkcası.
yani ona bile şükür ettim gerçekten. THY ile uğraşmak istemezdim şahsen. Bu arada işlemciniz ve soğutucu olarak ne kullanıyorsunuz?
ben @MeGaDave06 hocamın görüşünü merak ediyorum birde. o ne diyecek acaba bu watt ile sıcaklıklar hakkında.